Facebook Instagram Instagram

Beoordelingen van Kippig Utrecht

Recente recensies van Kippig Utrecht

5 sterren na 312 reviews

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot onze verbazing stond de bezorger binnen 35 minuten voor onze deur. Kip was wederom super lekker, maar had iets sterker gekruid gemogen.

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn normaal gesproken een enorme fan. Helaas viel de kip vanavond enorm tegen. De kip was lauw. Jammer. De bezorging was daarentegen exact op tijd waar we erg blij mee waren. Wat we ons wel nog afvragen is waarom er een optie voor servetten bijstaat als wij deze, nadat wij ja hebben aangevinkt, nooit krijgen. We zijn er nog niet helemaal uit of we de volgende keer wel weer zullen bestellen helaas.

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topservice!

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel aan de deur, eten was nog goed warm, porties waren goed en het was heerlijk!

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd. Halve kip en spiesen waren heerlijk, goed gekruid. Frietjes en piccadilly zijn echt heel lekker. Maar de seizoensgroente (deze keer bietjes) en caesar salade zijn ook top. Al met al dus gewoon super.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk malse kip, aardappeltjes en fantastische appelmoes ! Snel bezorgd ! :)

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste keer viel het een beetje tegen, maar ze zijn weer helemaal terug! Bestelling was duidelijk met zorg bereid en ingepakt. Het was heerlijk!

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging, per ongeluk verkeerd adres in de bestelling aangegeven, voor de bezorger geen enkel probleem geweest om even om te rijden! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden van Kippig waren heerlijk, als altijd! De hoeveelheden waren goed, de bezorging was tijdig. Absoluut weer voor herhaling vatbaar!

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is het eten niet meer wat het was en zijn de menu's aangepast.. Minder kip en enorme aardappelpartjes welk niet gaar maar wel heel droog zijn (niet weg te krijgen). Daarnaast zit er ook minder saus in het menu en heb je hierin weinig keus

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke bezorger. De kip was echt heel mals en lekker. Ook leuk om een kip open te trekken

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle kip dingen waren erg lekker en de wedges ook, en de saus. Helaas was de friet heel droog, leek te vaak gebakken, hebben we niet opgegeten.

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk knapperige friet en malse kip!

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de nieuwe kippen niet zo goed gemarineerd als de vorige (ik miste bijv. het citroensmaakje). Oude portionering (halve (kleinere) kip ook beter; n kwart nu net te weinig, n halve net te veel (maar dat is natuurlijk persoonlijke voorkeur).

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat de kwaliteit tegenviel: droog en minder smaak. Vorige keren was stukken beter. Wel (dure) maar lekker grote kip.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipspiezen waren niet lekker. Die zijn in de prullenbak beland. De kip was zompig en dus niet lekker krokant. Eerste keer hier besteld, ook de laatse x.

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging! Frietjes en mayo heerlijk, salade heel redelijk, kip iets te droog helaas. Maar al met al toch een heel lekker maaltje voor niet al te veel geld.

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk - zoals altijd!

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten. Een aanrader!

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben fan maar het was nu minder lekker dan normaal

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De classic combinatie van jullie wings en wedges. So good! Always!

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en redelijk geprijsd. Opvallend dat bij bestelling via Kippig.nl het veel goedkoper is dan bij Deliveroo...

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk verse, warme frites en malse kip. Top!

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk, zowel de kip als dw de bijgerechten.

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag kregen we extra wings omdat we zijn verhuisd! KIPPIG forever!

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: 'Geweldig!'

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaker bij Kippig en het eten is altijd super lekker! Heerlijke kip, geweldige frietjes met super saus en ook nog eens fantastische, knapperig gegrilde groenten. We worden er altijd heel blij van!

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de gewenste tijd geleverd. Echt lekker!

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

very good chicken and fries. Big quantity for one person but very tasty!

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2x patat besteld en uiteindelijk maar 1 kunnen eten. Verdeeld over de 2 zakjes patat zaten veel frietjes die te doorbakken waren (donkerbruin) om te eten. Jammer. Normaal altijd erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, als altijd!

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naar mijn idee de beste kip die je iin Utrecht kunt bestellen. Kwaliteit vlees en lekker gekruid. Bezorging is ook helemaal prima.

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip en lekkere friet, maar trage bezorging. Toen we na 70 minuten belden was volgens kippig de bestelling net klaar om de deur uit te gaan. Een flesje cola voor twee personen was een schrale troost voor de geleden honger in anderhalf uur wachten

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en alles was nog lekker warm.

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen mayonaise bij den frites

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was buutengewoon snel dit keer, knap gedaan! De kip was weer erg goed, en deze keer gevuld wat hem zeker sappiger maakte!

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

halve kip echt geweldig lekker! patat en wedges en salade ook verrukkelijk. Appelmoes ook heerlijk! Bovendien, er was ook ruimte om de bezorgtijd te wijzigen na het doorgeven van de order. Daarna was precies op het afgesproken tijdstip het eten geleverd. Klasse dus, alles goed!

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal echt goede kip maar vandaag een off day. Borst was te droog en de buitenkant niet lekker knapperig, wat normaal wel het geval is. Ook de frieten waren niet lang genoeg gebakken. Volgende keer beter!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden trek in iets anders dan fastfood maar wel betaalbaar. We hebben de kipspiesjes en kippenvleugels besteld met een ceaser salade en couscous. Het was werkelijk waar heerlijk. Heerlijk op smaak gebrachte kip en volgens mij wordt het op de bbq bereidt. Je proeft het gewoon. En toch ook wel een fijn idee dat de kippen niet volgespoten zijn met antibiotica em groeibevorderaars. Echt een aanrader. Bedankt voor het geld waard maken Kippig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip viel erg tegen, zat weinig vlees aan en was klein. Niet voor herhaling vatbaar helaas want we zijn gek op kip.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipspiesjes zijn super! Kwaliteit is stabiel. Frietjes worden steeds beter. Bezorging iets te snel ;-)

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd (vrijdagavond) en heerlijk als altijd!

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeel lekker gegeten, kip super mals en bijgerechten ook erg lekker en warm. De bezorging was ook heel snel. We bestellen de volgende keer graag weer

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op tijd, wedges waren wel een beetje koud geworden. Kip was lekker maar ook een beetje droog.

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd gebracht. Het was heerlijk.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere kip! Bestelde 2x kippig kippenvleugels, 1x pittig kippenvleugels en patat. Allemaal hartstikke lekker alleen kregen we 2x pittig en 1x kippigz

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top. Binnen 15 min bezorgd! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was goed en snel geleverd. Verzorgd verpakt en zag er erg smakelijk uit. Het smaakte heel goed met als enige 2 tips: (1) het zou nóg lekkerder zijn als het vel van de kip iets krokant zou zijn, (2) de kip van binnen minder droog zou zijn. Deze 2e is een bekende moeilijkheidsgraad, maar ik weet dat het kan dus het zou echt een meerwaarde zijn als jullie jezelf hiermee onderscheiden. Top!

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en alles was erg lekker!

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wedges + wings blijft een classic combinatie! Love it

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk kippig ?

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten niet goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst is super lekker! Jammer dat de prijs van de chefs special een beetje uit verhouding is met de nadere menu's. Als je rijst tegen de frietjes wegstreept (lijkt me vergelijkbare kostprijs) kom ik op het volgende: voor een ander menu betaald je 2 euro meer en krijgt daarvoor 2 sausjes en appelmoes. Tja... dan is de chef ineens best aan de prijs. Maar goed. De Lemon Rice is wel echt lekker.

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste kip in de stad! Verrukkelijk lekker

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Fem en Roeli hebben goed werk verricht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Duurde met 75 minuten net iets te lang. Spiesjes en vleugels waren lekker, halve kip net iets te gaar/droog.

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip!

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele droge kip!

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goed warm. Heerlijke groente. En sneller bezorgd dan aangegeven.

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top food delivered at top speed.

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat zand op sommige wedge potatoes. Erg jammer want de kip was erg lekker. Moest ook 1,5 uur wachten op mijn bestelling.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heel lekker gegeten!

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten zagen er mooi uit en de smaak was goed van de halve kip en de frites. Superleuk ingepakt met dat touwtje om de kip en slim met zilverfolie om het warm te houden. De appelmoes had echter een rare smaak en was waterig. in 1 van de 4 bakjes zat een klokhuis van de appel van steeltje naar de onderkant. Wel vers dus, maar beetje onzorgvuldig vond ik het wel. De aioli was lekker van smaak, maar heel machtig. De aardappel wedges erg vet. 1 van de 2 die hebben gegeten heeft hele nacht maagpijn gehad door machtige eten. Qua smaak alles lekker, maar vet gehalte dus hoog.

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier altijd graag. Lekkere kip en de wedges met aioli zijn ook heerlijk. Daarnaast ben ik erg blij met de lemon rice en de seizoensgroenten. Wat mij betreft een van de betere afhaalconcepten van Utrecht.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Constante kwaliteit.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker. Van de seizoensgroenten, spruitjes , zou ik graag het recept willen hebben. Ik ben niet dol op spruitjes, maar deze waren super goed van smaak!

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was super. Minpuntje: had bij de opmerkingen gezet dat ik niet wilde dat er aangebeld zou worden, maar bellen op telefoon nummer. Die is niet gelezen. Had ook servetten gevraagd, ook niet gehad. Wel snelle bezorging.

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kipkluifjes met heel veel lekkere groente erbij.

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom perfect. Lemon Rice aanrader

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

OMG Zo lekker! Ik hou geeneens van kip, maar mijn collega had iets besteld en het rook zo lekker dat ik het ook wilde. Plus, de wedges met aioli... KILLER!!! Ik raad iedereen dit aan, serieus goed, eerlijk en heerlijk eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kip van Utrecht. Zeker een aanrader.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BeOrger was er snel (20 min) en het eten was van goede kwaliteit en nog warm! Niets te klagen dus

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten (hele kip, aardappels en groenen) was prima en bezorging stipt op de afgesproken tijd.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip was goed de bijgerechten helaas matig. Frieten lauw, appelmoes waterig. BeZorging snel en goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het kost wat maar dat is het ook zeker waard. De salade was goed gevuld, in tegenstelling tot andere restaurants is de verhouding sla en andere ingrediënten super. De huisgemaakte appelmoes was lekker en mijn man was ook te spreken over de kip. Bijzonder gekruid en niet droog. De bezorging was snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, veel smaak en goede porties!

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies zo als verwacht! Lekker, mals, smaakvol.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, eten smaakt prima behalve de rijst, had een zachtere, iets minder 'kunstmatige' smaak verwacht.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed, maar wij hadden het gevoel dat de kip uit de magnetron kwam. Beetje muf en zompig.

, 09-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Comfort food to the max! Binnen 30 minuten super hot wings, wedges en als surprise de nieuwe lemon rice. Kippig for life! x.o.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip was lekker sappig en frietjes waren prima. Bezorging duurde alleen wel wat lang, bijna een uur.

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer niet zoals ik het gewend ben van Kippig, ietsje droog en overdadig gekruid, (hele kip)

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede bezorging, ondanks opgeven van verkeerde huisnummer toch nog gelukt. Lekker zoals altijd en leuke aanbieding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip, saus, frietjes en natuurlijk de homemade appelmoes.. mmmm

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, lekker eten en ruim voldoende saus er bij, heerlijk!

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas duurde het meer dan een uur en was er ook geen indicatie van wat de verwachtte levertijd vwas.

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk te bestellen en keurig op tijd geleverd. Kip erg lekker gekruid.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel! Voor herhaling vatbaar!

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Our absolute favorite on a Sunday evening! !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 10 min bezorgd, en eten smaakte goed! Niets op aan te merken.

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten koud, aardappels slap en vet.. Geen aanrader

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, zeker voor een zondag! Lekker malse kip, groente en couscous salade er bij in goede porties. Maar onze mening alleen de kip en groente iets te zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip, frietjes en appelmoes waren heerlijk. De bezorging duurde echter 1,5 uur, dat is écht te lang. Kreeg wel een gratis drankje.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gedaan om 18:11 op zondag. Vervolgens word ik gebeld om 19:23 met excuses, over 20 minuten wordt het bezorgd. Zelf maar teruggebeld om 19:53. Nogmaals excuses, de kip staat klaar, de friet ligt nu in het vet, we zijn er zo en doen er een gratis cola bij. Uiteindelijke bezorgingtijd: 20:25. In totaal dus twee uur en een kwartier gewacht op mijn kip. Bij bezorging was de patat inmiddels koud, de kip lauw en de cola warm. Heel jammer dit.

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit zoals gebruikelijk, maar het duurde wel erg lang(meer dan een uur) Het eten was ook behoorlijk afgekoeld wat vooral voor de friet niet echt bevorderend is. Wellicht zaten we aan het eind van een bestelling....

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker. Lekker gekruiden kip, seizoensgroenten en couscous. jammer alleen dat de kipspiezen steeds kleiner worden...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere halve kip gegeten, heerlijk mals, beetpakken liet de kip al uit elkaar vallen, sommige delen wat ietsje drogig, maar de smaak en de krokante huid waren om te smullen, waanzinnig lekker! Ohja, probeer ook de appelmoes en de thijsthee rabarber, en de dagelijkse groenten warne ook heerlijk. Daarnaast alles goed heet en warm en de koude zaken goed koel. TOP !

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje om je bestelling van Kippig uit te pakken! Het ruikt al heerlijk, ziet er verzorgd uit en smaakt top.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer geniet ik weer als ik een kippetje eet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip is goed, supersnel bezorgd. Bijgerechten ook lekker, je moet wel van knoflook houden.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse kip en lekkere sauzen! De blue cheese saus was super (met stukjes blue cheese)!!! We hadden de wedges genomen (ipv friet) en dat is een aanrader. Ook de bezorging was op het afgesproken tijdstip.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! valt nooit tegen.

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! een foutje van mijn kant hebben zij opgelost. En nog een gratis drankje ook!

, 13-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gekruid kippetje! Verpakking ook een plus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.!

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best. Chicken. Ever. ????

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is hoog, superlekker en medewerkers zijn erg professioneel

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb op een zondag besteld en helaas 110 minuten moeten wachten op mijn bestelling. Het eten was wel heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde helaas 1,5 uur, daardoor waren frites echt niet meer warm. Voorgaande keren veel sneller en nog hete frites. Uiteraard was de kip zelf goed warm en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauwie, hoe maakt Kippig zijn wings toch altijd zo ontzettend kruidig en mals? Yummie over and over again!

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur van te voren besteld voor 31 euro en alsnog ruim 30 min te laat , chickenwings waren verbrand en taai, friet was koud . De rest was in orde maar de vorige keer was alles een stuk lekkerder en gewoon op tijd. Jammer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gekruide kip, heel mals en werd snel bezorgd. Zelfs nog te heet om direct te eten. Heerlijk gegeten. Snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele kip besteld. Was heerlijk en nog lekker warm! Bezorging was 15 min te vroeg, waren we nog niet helemaal klaar voor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom Supergoed....wat een fantastische goede bereiding van deze kip! De bezorging was ruim binnen de tijd en zeer correct , alles TOP

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke maaltijd met ´patato wedges´, kipsticks en een saalde. Snelle bezorging.

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Y u m ! Super snel and so damn tasty!

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heel verzorgd verpakt. Kip was lekker, maar niet bijzonder. Miste een saus oid. Aardappel was goed, ruime portie. Seizoensgroenten viel tegen: een grote bak courgette waar verder weinig mee gedaan was. Miste smaak.

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel snel geleverd. en lekker. wel een beteje kruidig als je zoveel moeite doet om met fatsoenlijk kippenvlees te werken. kruiden moeten die smaak niet overvleugelen (:-))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd smullen!!! Bezorging was op zaterdag en daardoor wat langer gewacht. Verder prima en heerlijk gegeten van alle verse producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd waren de gerechten weer heerlijk !!!

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd. Halve kip was erg lekker. Ook de appelmoes en potatoe wedges zijn een aanrader. De kipspiesjes waren helaas droog en taai.

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten. Nu al voor de derde keer besteld en het is consequent heerlijk. aanrader!

, 28-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de seconde precies bezorgd ! Goed van smaak; portie kip had iets meer mogen zijn; volgende keer bestellen we een hele kip voor twee personen. We komen zeker terug !

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur voorpret is te lang. Eten is geweldig.

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipfilet was erg droog dit keer. Jammer! Verder heerlijk gekruid en goed o tijd.

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom supergoede kwaliteit, een zeer mooie gegaarde kip die mooi op smaak is. Kan niet anders zeggen dan, Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten altijd top!!Enige opmerking de frietjes waren een beetje slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten even wachten, maar de chicken wings waren gloeiend lekker en de wedges zo krokant! Y U M

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Malse kip, lekkere friet, goede salade en leuk verpakt. De berzorging was exact op de afgesproken tijd.

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd super lekker maar vandaag was helaas de halve kip taai

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en snel thuisbezorgd. Oftewel: zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor het eerst bij Kippig besteld, we hadden met z'n tweeën het 'voor hen en haan' menu. Zowel de halve kip als de spiesjes waren lekker mals en de bijgerechten waren ook top. We hadden rekening gehouden met lange wachttijd maar de bezorger stond al na een half uur voor de deur. Super dus, doen we zeker binnenkort weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker hier besteld en tot nu toe altijd lekker maar dit keer was de kip echt te droog. Hopelijk is dit een uitzondering.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en heerlijk eten :)

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker en snel. om 18:25 besteld en binnen 20 min geleverd.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en erg lekker

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip, goeie frieten en lekkere verse groenten die in no time bezorgd werden: top!

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gekruide kipspiezen!

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en supersnelle bezorging, top!

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd en de hele kip was heerlijk, net als de sauzen en groenten. De patat had iets knapperiger gemogen, maar dat is misschien een kwestie van smaak. Erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super gedaan ik zeker weer bestellen ,1 punt ik had een blikje bier en die zat in de zak van het eten en ik zal die apart houden maar erg lekker en keep up the good work ,ik zal de mensen op het werk warm maken .groet stanley 0628151932

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles wat we bestellen smaakt heerlijk!

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten, op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk de aller-, allerlekkerste kip van Utrecht: heerlijk mals, ik krijg er maar geen genoeg van! Maar ook lekkere frietjes, sausjes en appelmoes. Supersnel (binnen een kwartier) bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. Absoluut een aanrader!

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, Dit was de tweede keer dat ik bestelde bij jullie, omdat de eerste keer zo'n succes was! Helaas was dat succes niet te evenaren: Ondanks dat de koerier er er snel was, waren de frietjes tamelijk afgekoeld en de kip was gewoon niet van het niveau als de eerste keer. Eerder was ik al gebeld dat jullie geen hele kip meer hadden, alleen nog een halve. Ik weet niet of dat misschien ook invloed op de kwaliteit heeft gehad. In ieder geval: We komen zeker terug o.b.v. onze eerste ervaring - op z'n minst nog eens proberen. Gr, Sven

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alsof je uit eten bent. Niet alleen de kip was heerlijk, de groente, salade en wedges erbij waren ook top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na veel eerdere zeer lekkere kippen was deze droog, lauwwarm en minder smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sappig en lekker snel bezorgd! Ook de potatoe wedges zijn heerlijk, evenals de couscoussalade en appelmoes!

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker. Na mijn 1e bestelling, nu al mijn vaste kipjesadres.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk malse kip, heerlijke appelmoes, super aardappelpartjes en sausjes, mooi gepresenteerd. Bezorging op tijd en alles lekker warm. Enige puntje van aandacht; er mag wel iets minder zout in de kippig kruiden.

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Y U M

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

as usual delicious !

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan niet anders zeggen dan dat alles bij Kippig goed is. Het eten is lekker en de bezorging is ook altijd perfect in orde. Een klein minpuntje is misschien de prijs, het zou wat mij betreft wat goedkoper mogen, maar dat is echt om wat te zoeken.

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat de kip van Kippig lekker is, wist ik al. Dat ze de kip ook nog eens snel en warm kunnen bezorgen, heb ik vanavond voor het eerst ervaren. Het was weer heerlijk!

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met zijn achten gegeten van kippig en werkelijk genoten! We waren verbaast hoe snel het bezorgt werd. Er stond ongeveer 60 minuten maar binnen 20 minuten hadden wij onze heerlijke maaltijd al binnen! Super blije gezichten en dikke buiken, ga zo door!

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker als altijd !

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Bezorging stipt, eten heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fijn zoals altijd, en wederom verrassend snel bezorgd. Had ik al gezegd dat ik blij word van de manier waarop ze het verpakken? En het blijft leuk; gratis drankje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK! Eindelijk eens een gezonder alternatief als we geen zin hebben om te koken. Prima kip en heerlijke bijgerechten. Wij gaan hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, so delish en surprise -BOS: merci!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gekruide malse kip en snel bezorgd! Ook de verpakking zag er mooi uit. En het gratis flesje Fritz cola maakt het helemaal af. Kortom een goede maaltijd voor een goede prijs.

, 11-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Perfect op tijd en hele lekkere kip.

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten van de heerlijke kip van Kippig. Alles klopte: het eten was warm, vers, ruim geproportioneerd en overheerlijk. De bezorger was vriendelijk en op tijd. Betere thuisbezorgdienst kan ik niet bedenken.

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

So super tasty!

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net thuis met een tweelng, dus absoluut geen zin in koken. We kregen dit cadeau. En wat een fijn en lekker cadeau! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zaterdag in een half uur en erg lekker. Een kippetje om van te smullen.

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wat lang eer de bestelling er was (donderdagavond), maar we werden hiervan netjes op de hoogte gebracht door het restaurant. Enhet was zeker het wachten waard. Een aanrader.

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en kwalitatief goed eten voor een prima prijs. Aanrader!

, 01-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vijf sterren, weer super snel en weer super delish!

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed warm, de bezorging zoals altijd lekker snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Er werd alleen wel aangegeven dat er een gratis drankje zou worden geleverd, maar geen drankje gezien(?)

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en verantwoorde kip! Top..

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte zeer goed. De kip was mals, de patat smaakte goed en salade en groenten (bieten) waren erg lekker. Over de temperatuur van het eten en de snelheid van het bezorgen ben ik iets minder tevreden. Het was er na iets langer dan een uur en het eten had iets warmer gekund (naar mijn mening). De groenten waren overigens wel goed heet. Al met al een zeer goeie bezorgmaaltijd.

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was mals, de patat warm en crunchy en we hebben te veel besteld. Nu al zin in de lunch van morgen! Bezorging duurde bijna anderhalfuur. Maar worth it!

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keep the good work up! Het was heerlijk en perfect op tijd!

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Malse kip, aardappeltjes knapperig en de appelmoes heerlijk. Je kan goed proeven dat deze zelf gemaakt is, minder zoet dan uit een potje. Vorige keer was de bezorging vrij laat. Dit keer stipt op tijd, erg fijn.

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede kwaliteit. Malse, sappige kip. Homemade appelmoes ook erg lekker. Aanrader.

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor de tweede keer het heerlijke, maar licht seksistische genaamde, hen en haar-menu (waarom zou de vrouw magere kipspiesjes met salade moeten eten?). Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Alles zit in mooie verpakking. Geen lekkende vette bakjes. En alles is nog op prima temperatuur. Heerlijk sappig en goed op smaak gebracht. Topper!

, 16-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

y u m m m !

, 16-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer uitstekend! Maar helaas bestelling niet compleet omdat saus en frisdrank ontbrak. Volgende keer beter.

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu was het een regenachtige zondag, en dus drukker dan normaal gesproken vermoed ik, maar het duurde al gauw een uur en drie kwartier voor het bezorgd werd. Tevens was het eten (als gevolg daarvan?) semi-koud, met name de patat. Kwaliteit van het eten an sich was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijk en goed gekruide kip. Goede portie ook! Ben bijzonder tevreden over de service: was door m'n enkel gegaan en kon niet naar beneden lopen, bezorger kwam zo twee verdiepingen naar boven. Geweldig.

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, goed en leuk verpakt. Genieten!

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we bij Kippig besteld hebben, maar gaan we zeker vaker doen!

, 09-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe elke keer de verwachting waar gemaakt! Lekkere malse kip en prima sauzen. Garnituren niet herl bijzonder maar goed van smaak. Bezorger was de kip vergeten bij de bestelling en na melding alsnog snel bezorgd. Al goedmaker een extra friet met saus. Prima opgelost wat mij betreft.

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Malse kip. Warm bezorgd. What do you want more?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip was erg goed van smaak. Mals, lekker warm, goed gekruid. Salade en aardappels waren ook prima. Frietjes waren ok. Dit doen wij zeker nog een keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met regelmaat bestellen wij kippig na altijd goeie ervaringen. Vandaag waren de normaal, lekker knapperige wedges wel erg donker en slap. Hopelijk eenmalig foutje.

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipgerechten waren heerlijk, warm en perfect. Een van de 4 flesjes drank was klein, i.p.v. groot zoals besteld en betaald. De friet was knapperig en zalig. Al met al totaal beleving was weer TOP. cijfer 9. Hartelijk dank.

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur en 3 kwartier gewacht na de bestelling. Was wat lang helaas.

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snelle bezorging!

, 26-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip was lekker, wel iets meer dan een uur moeten wachten op het eten op een dinsdag

, 26-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, superlekker, alles warm, alles vers. alleen de cola was light, maar die was gratis dus daar durf ik eigenlijk niet over te klagen.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij kippig besteld. Het eten was snel geleverd. Mijn bel deed het niet en ze belde netjes op. Helaas was de kip wel wat gaan lekken waardoor de papieren zak vettig was en ook de friet zakjes. Kip smaakte verder goed en was prima mals. Frietjes en Aardappelschijfjes oké! Het gratis flesje Fritz-kola was een leuke kennismaking.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top! gewoon super lekker eten.

, 20-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk en met zorg ingepakt, het leek wel een kadotje :-) De kip is heerlijk mals, perfect gekruid en mooi op smaak! We hebben genoten! Dank voor het flesje fritz cola :-)

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd bezorgt

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kip, vriendelijke mensen. Ook lekkere bijgerechten. Er is alleen niet een menu dat voldoende is voor een volwassen man. Dus altijd bijbestellen.

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This was the first time I ordered from kippig (based on a recommendation from a friend). I specifically ordered early this afternoon (order 04873UYS) to ensure my food would be delivered tonight at the time I specified (19.15). Unfortunately my food was delivered 45 minutes late. While i appreciate the phone call explaining the reason for the lateness, I also think that kippig should offer me a discount on a future order to acknowledge this inconvenience. As far as the food is concerned I was very satisfied - delicious chicken!

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extreem snel geleverd (25 minuten na bestelling), heel lekker eten. Ook eens fatsoenlijke hoeveelheden groenten. Aanrader!

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kip is super lekker! frietjes zouden helaas een stuk krokanter kunnen.

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vlot bezorgd, goed gevulde salade, malse kip. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd genieten, Kippig. Bestellen via internet is zeer handig. Alles was klaar toen ik het kwam ophalen. Hen en Haar besteld. Mooie maaltijd voor twee personen. Presentatie is geweldig, mooi ingepakt, klein flesje hete saus erbij, net even dat beetje extra. De kip is heerlijk, maar het borst stuk was een beetje droog, kan malser. Blijft ook het moeilijkste stukje van de kip.

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker gegeten, had iets warmer mogen zijn. Maar smaakte goed !

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heb ik weer eens bij Kippig besteld, op hun 1-jarig jubileum. Ik heb weer genoten. Ik had een halve kip, bonne femme en een caesar salade besteld. Alles werd netjes op de aangegeven tijd bezorgd, door een hele vriendelijke bezorger. De halve kip was nog goed warm en het vlees gleed bijna van het bot af. De bonne femme en de caesar salade smaakten goed en lekker vers. De porties zijn ruim voldoende, ik had zelfs nog over. Het afgelopen jaar heb ik al meerdere keren bij Kippig besteld en iedere keer ben ik weer blij verrast. Ze waarborgen een hoge kwaliteit, alles smaakt vers en puur en de presentatie is ook altijd enig! Ga zo door!

, 06-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk, lekker en heel snel! Kip heerlijk gekruid en nog heet, maar één sterretje minder omdat de couscoussalade wel een beetje heel klein was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smakelijke sappige kipjes! En die zelfgemaakte sausjes, om te smullen!

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering was precies op de afgesproken tijd! Het eten was warm en vers. We hadden 2 halve kippen, frietjes, wedges, groenten en appelmoes. Je proeft echt dat alles vers bereid is, zo lekker!! Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar.

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond weer eens kip besteld. Zoals altijd lekker gekruid en smakelijk gegeten. Ook de seizoensgroenten (spruitjes en champignons) waren lekker. Volgende bestel ik er ook wat spiesjes bij.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak was top. lekkere marinade. echter de friet was koud en lag volledig door de zak met de andere producten. een afgesloten zakje friet de volgende keer ?!?! verder was ook alles warm, ook de sausjes en het gratis flesje frisdrank. verdiend wellicht ook wat aandacht....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel malse, sappige, kruidige kip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten dat ook nog op een leuke manier verpakt was. Daarnaast zaten er veel bijgerechten bij, goede prijs/kwaliteit! Enige nadeel was kosten voor IDEAL betaling, dat lijkt me onnodig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel eten en lekker, prima prijs kwaliteit verhouding. Wel minpuntjes nml de mayonaise en aioli niet geleverd. En wel betaald. Het was lauw tegen het koude aan. En ondanks aangekondigd dat het minimaal 60 min duurt is 1.5h wachten toch wel lang.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere Kip en ook erg lekkere friet met mayo De Beste in Utrecht!

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het concept van Kippig geweldig, het is dan ook de enige kip die ik eet en het is iedere keer weer smullen. De bezorging kan nog wel iets beter, we hebben anderhalf uur gewacht en de frietjes waren een beetje afgekoeld.

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima friet maar matige kipvleugels. De marinade vond ik weeïg en inspiratieloos. De kip was erg vet.

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd snel bezorgd, mooi gepresenteerd en uitstekende kip. Das prettig eten!

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde langer dan verwacht ondanks dat de bestelling een uur van te voren was geplaatst. Wel werd er netjes gebeld dat het later zou worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was de kip taai helaas... Zijn we niet gewend want normaal is het heerlijk. Bezorging was netjes en op tijd.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onzettend lekkere kip, frites en sauzen. Heerlijke verse appelmoes. Snel bezorgd (15 min.)goed verpakt (lees lekvrij) . Alles nog lekker warm. Had er ook een prima salade bij. Misschien niet de goedkoopste wel de allerlekkerste kip van de stad!

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering, verrast door leuke goed verzorgde verpakkingen en erglekker gegeten! Voor herhaling vatbaar!

, 17-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gekruid kippetje, goeie gegrilde groenten erbij en de couscous was ook prima. Bezorger excuseerde zich dat het druk was en dat de bezorging daardoor ruim een uur (!) duurde.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang, patat was koud. Jammer! Vorige keer was de kwaliteit van eten een stuk beter, en was de bezorging veel sneller!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was heerlijk!!

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk????

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kip, groenten en wedges met dito sauzen. Alles was goed ingepakt en warm en de bezorging was snel. Het gratis drankje was een leuke extra.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker!

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+ Lekkere kip, lekkere wedges + bezorging was precies op tijd, eten was warm - geen (gratis) blikje drinken bij de bezorging

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en super snel bezorgd! By far het beste bezorgresraurant uit Utrecht!

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was lekker snel en de kip was lekker!

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd. Groenten waren lekker en de kip goed gebakken.

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd!

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed!

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kip, heerlijke frietjes en ambachtelijke appelmoes en supersnelle bezorging! Aanrader!

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker mayo bij de friet en vooral heerlijke kip!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op alle vlakken prima. We hadden een specifieke bezorgtijd opggegeven, die werd strak gehaald. En het eten was ontzettend lekker. Gaan we veel vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, niet al te duur. Bezorging duurde een tikje lang (op een regenachtige dag, dus ze zullen het wel druk hebben gehad).

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kip, frietjes lekker met goede hoeveelheid saus, orginele groenten en goede hoeveelheid met prima bezorging.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kip, was op tijd. Wel prijzig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delish!

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje, heerlijke kip, patat en appelmoes :-)

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Frietjes en kip waren super lekker, zware aanrader!

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was best lekker, maar de frietjes waren echt koud... en ik had aardappel wedges besteld. Da's wel jammer

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw, we bestellen vaker bij Kippig, maar deze keer was onovertroffen! Super mals en smaakvol. Loved it!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk!! We waren helemaal blij! En tot serves

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was.... zeer teleurstellend. Dit ben ik niet van ze gewend. De kip was wel erg lekker! Hopelijk is de patat de volgende keer beter!

, 29-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse kip!! Hoewel wij één hele kip met zijn tweëen wat weinig vinden, met drie kipspiesjes erbij is het dan weer meer dan genoeg. Snelle service ook! Kip en friet is echt nog goed warm bij aankomst.

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de lekkerste kip die we ooit hebben gegeten!! zo heerlijk mals en gekruid vel. al een paar keer besteld en een snelle levering en vriendelijke bezorging! echt hier is de kip om je vingers bij af telikken en de groenten zo heerlijk vers en aardappels met spekjes en erwten ook TOP!!!

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele fijne service. Snelle bezorging. Frisse kip.

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling vond plaats op zondag dus over de bezorgtijd van een uur vind ik redelijk. Echter zwom de kip in het vet en waren de patatjes slap (de kip was erbovenop gelegd, basisfout). De "huisgemaakte" appelmoes vond ik niet naar appelmoes smaken sterker nog ondefinieerbaar. Kortom als je €16,50 voor een bestelling vraagt verwacht ik meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker mals kippie , goed gekruide spiesjes en zalige eigen gemaakte appelmoes ( gember erin?)

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging van onze bestelling, en dat om 18:15u, complimenten! Verder lekker eten

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, ondanks dat het zondag was. Kip was erg smaakvol en sappig. Patat was lekker, de huisgemaakte mayo ook. Dit was niet mijn laatste bestelling hier :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip, friet en cesar salad waren heerlijk en de bezorger vriendelijk. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zoals altijd. Potato Wedges goed warm en krokant, kip goed warm, Cola Zero koud. Bestelling exact op tijd bezorgd zoals verzocht. Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke kip!

, 09-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer snel en super lekker eten voor een hele goede prijs! Ga zo door!!

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip, snel en warm bezorgd.

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfekte supper voor een gezin/familie iedere week! Juicy/zappige kip! Geen zielige ploffer! Appelmoes van Oma!