Beoordelingen van Kippig Utrecht

Recente recensies

4.0
Liset
24 februari 2024

Beste kip van Utrecht, snelle bezorging! Wat wil je nog meer?

Joost
15 februari 2024

Heel lekker, unieke smaak!

Sham
6 februari 2024

Snel en lekker! Kippig is altijd goed ❤️

Jeroen Verkroost
4 februari 2024

Jalapeño Kip was briljant, de kippige Chicken Wings heerlijk mals.

Rembert
28 januari 2024
L.
24 januari 2024

Was weer heerlijk. Dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
23 januari 2024
Jelmer
19 januari 2024

Het eten is zoals altijd lekker. Maar zo ontzettend jammer dat voor de zoveelste keer de bestelling niet compleet werd gebracht. Wel snel gecorrigeerd, maar het is nu de 4e keer dat dit ons gebeurt.

Conny Hazeloop
8 januari 2024

De halve kip, de wings en de frites waren heerlijk! De caesar salade lekker knapperig en pittig. Alleen de koolsalade had naar mijn smaak wat smeuïger gekund. Maar ik vond het eten zeker voor herhaling vatbaar.

Lieke
7 januari 2024

Normaal is het hier erg goed! Dit keer was het helaas koud, veel aangebrande/harde stukjes kip en er zaten geen jalapenos op... Balen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renske
1 januari 2024

Was weer super lekker en de bestelling was er al na 15 minuten! Echt top :)

Maarten
27 december 2023

Bestelling was wat later. Keurig op de hoogte gehouden over de status. Loaded fries weer top!

Leon
24 december 2023

Zoals altijd was weer heerlijk. De beste gebraden kip van Utrecht. Bezorging precies op tijd

Chris
8 december 2023

Snel bezorgd, Caesar Salad was bedroefd. Veelste duur, heel weinig en niet te eten.

WP
1 december 2023

Simply the best!

David Van Ramshorst
14 november 2023

Eten is zoals altijd goed. Wel een karige hoeveelbeid blauwe kaas saus deze keer.

Sven
10 november 2023

Bestelling niet compleet en 20 minuten later dan afgesproken. Ik had combi wings besteld. Kreeg wel wings, maar geen drankje en geen truffel mayo.

Cedric
7 november 2023

€5 voor een “salade” ter grote van een klein sausbakje. 5 blaadjes sla en een stukje ei, afzetterij. Voor mij de laatste keer Kippig helaas

floor
5 november 2023

We bestelden om 18:50 voor ophalen omdat bezorgen geen optie meer was. Waren om 19:30 daar volgens de afhaaltijd, maar kregen toen te horen dat de kip nog minimaal 30 minuten moest, daarom mee ingestemd dat ze zouden bezorgen om 20:15. Om 20:45 gebeld en bleek de bestelling nog niet in de maak te zijn. Uiteindelijk om 21:30 ons eten gehad. Gelukkig was het wel lekker.

E
4 november 2023

Miste de blauwe kaas dip, wat mijn voornaamste reden is om hier te bestellen! Bij thuisbezorgd zit die standaard bij de wings, maar hier was niet duidelijk dat je die apart moet bestellen

Hil
29 oktober 2023

Kippig stelt niet teleur. Lekkere gerechten, goede porties. Lijkt prijzig maar je krijgt wel echt waar voor je geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
27 oktober 2023

Ik kreeg om 17.44 bevestiging dat de bezorger onderweg is. Ik woon op denk ik 300m van jullie en de bezorger was er na een half uur... met koud eten... de smaak was prima, maar de overall ervaring was erg slecht

Rachel
1 oktober 2023

De koolsalade was niet geleverd. Dat vond ik jammer

Herman
29 september 2023

Ik bestel echt regelmatig bij Kippig, en als het goed is, is het ook echt goed. Warm, goede porties, veel smaak; top. Maar de kwaliteit wisselt. Vorige week grote wings, goede seasoning, friet was heet - vandaag: kleine wings met weinig smaak, bakje saus was open gebroken en de telefoon werd niet op genomen. Het blijft hit or miss en da’s echt jammer.

Anoniem
27 september 2023

Snel bezorgd, goede portie friet, smakelijke burger. Hoewel met 1 augurkplakje en een beetje groen op de bodem het wel wat karig was; dat is beleggen als een euroknaller van de grote gele M.

Anne
10 september 2023

We zijn altijd fan, echter nu de prijzen fors omhoog...en de portiegrootte fors omlaag (bijvoorbeeld de Caesarsalad...van 3.75 naar 4.75 en gehalveerd! Sla was oud). Het viel me echt tegen. De buffalowings waren ook matig. Jammer! Ik hoop dat jullie een dipje hadden...en dat het weer beter wordt.

Ina de Weerd
4 september 2023

Smaakte weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mies
2 september 2023

Super lekker, op tijd bezorgd, en het is ook meer dan genoeg!

kneepkens
27 augustus 2023

smaak prima

Sabina
20 augustus 2023

Het was zo lekker! Vooral met extra truffelmayonaise

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antoi
19 augustus 2023

Kip is heerlijk gekruid,zowel de halve kip als de kip in de bowl. We gaan vaker bestellen.

B
14 augustus 2023

Het eten was er na een half uurtje al, en de kwaliteit van het eten was echt top zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zwart
24 juli 2023

Snel en lekker Precies waar ik zin in had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melvin
23 juli 2023

Al jaren klant! De meeste verrukkelijke kip die er is!

Nicoline Klooster
21 juli 2023

Heerlijk, alleen btje aan de afgekoelde kant. Jammer, het is dichtbij elkaar.

12 juli 2023

Voor een in kip gespecialiseerd restaurant is de kip matig. Taai en droog. Koolsla is ijsbergsla. Niet helemaal hetzelfde. Ik sla de volgende keer dit restaurant over.

Reactie van Kippig

Beste Marnix, wat jammer om te lezen dat de kip taai en droog was. Was dat de vorige keer ook al het geval? Want dan kunnen wij kijken of er iets in onze bereiding misgaat of dat we van een incident kunnen spreken. Onze koolsalade is overigens gemaakt van spitskool. Fijne dag!

Liduine
7 juli 2023

Altijd goed

Rutger
6 juli 2023

Kwaliteit prima. Alleen waren er twee zwarte haren in de friet en op de kip, was jammer.

Leon Doorduijn
6 juli 2023
Nash
30 juni 2023

Bestel hier wel vaker maar helaas is de kwaliteit steeds slechter aan het worden. Vanavond was wel het dieptepunt. Heb de loaded truffle fries besteld maar kreeg een echt een hele kleine portie kip met een vieze rare smaak erin, ipv rucola zaten er 3 oude bruine blaadjes sla op en de patat was slap. Erg teleurstellend voor 13 euro. Denk niet dat ik hier nog een keer ga bestellen.

Niels
29 juni 2023

Ongeveer 20 minuten later dan de mail

Leon
26 juni 2023

Echt de beste gegrilde kip van Utrecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stijn de Vries
22 juni 2023

Altijd goed!

Anoniem
16 juni 2023

Ik heb twee keer de dirty fries besteld met extra kip. Het viel me op dat de portie erg klein was en er amper kip op zat. Een portie dirty fries met extra kip was dan ook zeker geen volwaardige maaltijd voor 1 persoon, daar waar je zou verwachten dat dit voor 15,50 wel mag. De friet was lekker, maar erg beperkt. Al met al zeker niet het geld waard.

Marlies
10 juni 2023

Helaas was het recept van de pita niet zoals we gewend waren. Andere vulling met andere groente en o.a. warme sla en ook het broodje was niet de lekkere pita zoals we die kennen. De truffelsaus op de frietjes had ook weinig truffelsmaak. Smaakte allemaal prima, maar als trouwe klant waren we enigszins teleurgesteld m.b.t. deze wijzigingen. Is dit blijvend of incidenteel?

Trees
9 juni 2023
Maarten
5 juni 2023

Beste Kippig, Wat is er gebeurd? Jullie lijken wel een standaard fastfood restaurant te worden met burgers, fries en combi menu's, terwijl jullie zo verfrissend waren met de focus op de kip. Ik merk het ook aan andere zaken: de kip is minder lekker gekruid, de mayo is wateriger, de maïskolf uit het assortiment. Mijn advies: go back to your roots! Maarten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
29 mei 2023
Luuk
27 mei 2023

Heerlijk eten, geweldig vriendelijk personeel! Kan het iedereen aanraden!

Marnix Lamberts
21 mei 2023

Bestelling ruim 2 uur na bestelling bezorgd. Best wel arrogante reactie toen ik belde en navraag. Kip is mals maar absurd scherp gekruid. Niet voor herhaling vatbaar wat mij betreft.

Stephanie Mattei
10 mei 2023

Heerlijk!!

Marloes
7 mei 2023

Halve kip, kipburger en de friet waren super lekker. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wieke
7 mei 2023

Altijd erg tevreden over het eten! Deze keer vonden we de kippenvleugels en de frietjes wat te zout. De bezorging was echt super snel en eerder dan verwacht. Wij bestellen zeker vaker bij Kippig!

Diogo Santos
1 mei 2023

Food was great, and delivery was fast as well! But the pita bread came without the mayo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
29 april 2023

Helaas 1 uur en 20 minuten moeten wachten en de kwaliteit niet als anders. Friet met een kip achtige saus ipv lekkere stukjes kip met uit etc. Was helaas niet best deze keer terwijl 13 eu per portie toch een meer dan prima vergoeding is

Dido
23 april 2023

Complimenten voor de chef. En ik kom ook snel in het restant eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisander Zwart
22 april 2023

Beste kip in Utrecht

Trees
17 april 2023

Snel bezorgd (ongeveer helft geplande tijd), warm en smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
16 april 2023

Was weer heerlijk

WP
13 april 2023

Unbeatable! As always. Thanks!

Annabel
11 april 2023

Ik bestel heel vaak bij Kippig en heb er altijd van genoten, tot en met vandaag. De chickenwings waren zompig, er stond dan ook een laagje vocht in het (veel kleinere?) bakje. Hetzelfde geldt voor de burger. Jammer!

Frank
9 april 2023

Halve kip en friet waren uitstekend, kipburger was een beetje ‘zompig’ en helaas aioli vergeten bij de pita’s.

Myriam
8 april 2023

Zeer vriendelijke klantenservice, snelle bezorging en de kip was overheerlijk!

Shammie
8 april 2023

Veel sneller bezorgd dan verwacht. Eten was heerlijk zoals altijd! Kusjes

WP
30 maart 2023

Superb! As always.

Crlnvnlnn
16 maart 2023

De bowl zat in een hamburgerbakje, wat ervoor zorgde dat de hoeveelheid eruit viel in de bezorging. Ook was de bowl wat zouter dan normaal en de bezorgingstijd veel te laat ingeschat.

Rob
16 maart 2023

Vaak Kippig besteld en een grote fan. Maar vandaag was een absoluut dieptepunt. Verpakking van de fries was doorweekt van het vet, de wings waren koud en de sando was bedekt met warme slappe sla. Een enorme tegenvaller.

Jane
10 maart 2023

17 uur besteld voor 19 uur. En de bestelling wordt pas 19.30 uur bezorgd. Heel vervelend!

Moon
2 maart 2023

Deze keer was het echt niet goed. Geen saus bij de friet. Broodje en frites waren driedubbel gebakken, droog en, echt niet meer lekker en de burger zelf was mwah! Bezorging duurde dikke 1,5u. Normaal tevreden klant, maar nu ff niet!

Voordorp
19 februari 2023
Andre Sonke
17 februari 2023

Bezorger kwam veel later dan aangegeven. Friet en dirty fries waren koud geworden. In de hele kip zat nog een metalen pen van het spit. Met de smaak is niets mis, maar de presentatie was een dieptepunt.

Marije
11 februari 2023

Friet was hard en meerdere keren gebakken. Niet lekker en lauw. Bij pita ontbrak de alioli. Salade en pita kip was goed.

JB
5 februari 2023
Femke
1 februari 2023
WP
26 januari 2023

Just greate!

Roel
22 januari 2023

Dit was een behoorlijk matige ervaring. Om 18:22 heb ik de bestelling geplaatst, en om 19:33 kreeg ik bericht dat de bestelling onderweg was. Om 20:00 heb ik gebeld omdat het er nog steeds niet was (ik woon om de hoek). De bezorger stond om 20:07 voor de deur, met een tas vol koud eten. De burgers waren nog een beetje lauw, maar de friet en de wings waren taai en koud. Ik begrijp dat er een tekort aan bezorgers is, maar de bestelling helemaal koud afleveren is het geld en het wachten niet waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kippig

Beste Roel, Wat enorm vervelend om te lezen! Onze excuses dat het mis gegaan is. Graag willen wij je een compensatie aanbieden. Kun je ons even mailen op info@kippig .nl Dan zorgen we voor een gepaste oplossing. Alvast dank! Groet Team Kippig

Lex
13 januari 2023

Doorgaans heel tevreden. Deze keer werd bestelling na ongeveer 3 kwartier bezorgd (normaal/relatief snel voor vrijdagavond) maar friet en kip waren allemaal al koud helaas.

Reactie van Kippig

Beste Lex, Vervelend om te lezen dat de bestelling niet helemaal naar wens was. Mail ons even en wij zorgen voor een gepaste compensatie. Dank alvast! Groet Team Kippig

Jane
4 januari 2023

Heerlijke bowl gegeten en op tijd bezorgd! Heel erg fijn!

Jane
21 december 2022

Het eten is altijd lekker. Alleen dit keer heb ik bijna 2 uur gewacht op een kipburger en friet. Dat is onacceptabel, ondanks de gratis frisdrank als compensatie. Personele problemen en een kapotte scooter is heel vervelend, maar daar heb je als klant geen boodschap aan. Dan moet je de bezorging op de site dichtzetten oid. Vaak wordt er besteld, omdat er niet afgehaald kan worden. Ik bedoel meer noodzaak, dan luxe/luiheid. En dan sta je als klant met je rug tegen de muur. Ik vond overigens de gratis frisdrank attent, maar wel karig in deze situatie. Een gratis bestelling/restitutie en/of korting voor de volgende bestelling (hele handige sales actie) was meer op z'n plaats geweest.

Reactie van Kippig

Goedemorgen Jane, bedankt voor je uitleg en wat vervelend om te lezen dat je zo lang hebt moeten wachten. Onze excuses hiervoor. Wij hadden inderdaad iets beter moeten anticiperen op de drukte/personeelstekort. Helaas moeten wij ook op de avond zelf dat inschatten, op voorhand bepaalde bezorggebieden uitzetten doen wij zelden. Stuur je ons nog even een mail, dan zullen we daar met een gepaste sales actie op reageren ;) Fijne dag!

Chris/Ilja
17 december 2022
Leon
17 december 2022

Was weer heerlijk 🤤

Peter
11 december 2022

De patat was lekker, knapperig en warm. De pita was prima van smaak, maar qua de temperatuur was de pita op z’n best lauw en daardoor was het broodje slap. Direct na de bestelling ontving ik een verwacht tijdstip van bezorging (60 minuten wachten). Zonder tussentijdse update was de bezorger er na 75 minuten. Het bericht dat mijn bezorging onderweg was, ontving ik vervolgens ongeveer 45 kwartier na de bezorging. Zowel de vertraagde berichtgeving als de afwezigheid van een indicatie op de website van de bezorgtijd, zijn onhandig.

Reactie van Kippig

Beste Peter, bedankt voor je feedback. ‘Helaas’ zijn onze meldingen geautomatiseerd en loopt de techniek soms achter de feiten aan. Gelukkig waren de frites goed en de pita op smaak! Door het koude weer kan het zijn dat onze tassen, disposables en bezorgers nét iets minder kwaliteit leveren dan dat wij ook gewend zijn. Onze welgemeende excuses hiervoor. Mocht je hierover willen sparren dan weet je ons te bereiken. Fijne avond!

Chris
3 december 2022
Pieter
2 december 2022

Friet was slap en koud, mayonaise door de hele zak heen. Geen servet. Kip te zwaar gekruid en te gaar.

Koen
27 november 2022
JB
26 november 2022
J
23 november 2022

Ík werd netjes gebeld dat het druk was en dat de bezorging wat langer zou duren. Dat was toppp!!! Alleen ze zeiden dat ze alles vers zouden maken zodat het warm aankwam maaaaarrr Ik vond die friet niet meer te eten die heb ik jammer genoeg moeten weggooien. De kip was lekker maar koud/lauw ook jammer Als het allemaal iets warmer was had ik me nieuwe vaste kip plekje 🥲

David
22 november 2022

Het duurde weer erg lang: een uur én 40 minuten voordat het er was. Niet zo lang als de 3 uur (!!) die het eerder een keer duurde, maar toch absurd lang. Er zullen vast allerlei redenen zijn waarom dit zo ging (druk, wachten op bezorger, overmacht, etc.), maar dat verandert niks aan het feit dat het voor mij gewoon absurd lang wachten is. Als je eten bestelt dan doe je dat omdat je honger hebt, niet omdat je het oké vindt om twee uur later te eten. Dit is nu al een aantal keer gebeurd, terwijl andere toko's het wel gewoon binnen acceptabele tijd kunnen brengen. Dat wordt voorlopig toch maar weer op andere plekken bestellen.

Lisalotte
21 november 2022

Goed gaar en super mals

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sjengustav
17 november 2022

is gewoon lekkere kip weetje

Desiree
13 november 2022

Ik bestel hier vaker maar nu was de kwaliteit best teleurstellend. De chicken wings hadden weinig smaak en de kip op de dirty fries gaat nu in de blender waardoor je een kip prutje op je friet hebt, niet lekker!

Bart
11 november 2022

De bestelling was ruim van tevoren geplaatst voor bezorging om 19h. Om 19:20 voor de eerste keer gebeld. ‘De bestelling gaat nu de deur uit’. Om 19:40 voor de 2e keer gebeld. ‘De bestelling is nu echt onderweg’. Om 19:55 voor de 3e keer gebeld… Ik snap dat het drukker kan zijn dan verwacht, maar neem dan zelf even contact op en vertel geen onzin aan de telefoon.

Boeli
5 november 2022

Alles was goed, alleen ontbrak de bestelde appelmoes

Anoniem
5 november 2022

Het eten is altijd lekker en goed maar helaas niet altijd even warm. Ook de bezorgtijd was helaas ook weer veel later dan aangegeven.

Roel
2 november 2022

Top team! Bedankt voor het lekkere kippetje mannen.

jan bonsing
30 oktober 2022

gewoon goed

Corinne De graaf
27 oktober 2022

Het was heerlijk en nog bedankt voor het zo snel klaarmaken!

Traci
19 oktober 2022

The chicken was good, cooked well and good quality the fries were over cooked and the rice was also either over cooked or maybe under cooked. If had clumps and was hard

Merel van den Berg
19 oktober 2022

Jammer dat mijn opmerking niet gelezen is. Ik had gevraagd om aioli ipv picallili mayo bij de frietjes want die laatste vind ik echt niet zo lekker. Helaas toch gekregen. Wilde dit persoonlijk aan jullie doorgeven maar zie nergens een directe mail.

Suus
3 oktober 2022

Heerlijk gekruide en malse kip met heerlijke friet! De piccalilly mayonaise is echt een uitvinding!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.