Beoordelingen van Kippig Utrecht

Recente recensies

4.0
Emma
23 januari 2022

Onderste maaltijd was best plat, smaak was gelukkig nog steeds heerlijk! Bezorging was heel erg snel :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
21 januari 2022

Zeer smakelijk!!!

Ulrike
18 januari 2022

Flinke bezorging en heel erg lekker!!!

Tom van der Drift
10 januari 2022

Precies op tijd geleverd. De kipvleugels zijn fantastisch en de lekkerste zijn naar mijn mening de Korean bbq! ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
3 januari 2022

Snel, warm en lekker. Die patatte met kip en jalepenõs zijn goddelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
30 december 2021

Friet was koud en slap. De kip was goed. Bezorgd binnen het uur.

S
28 december 2021
Ronald
23 december 2021

Superlekker!

Bram
23 december 2021

Echt heerlijk!

Z
18 december 2021
Maarten
13 december 2021

Net als vorige keer 15 minuten later dan het kwartier waarin was besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
12 december 2021

Gisteravond 2,5 uur moeten wachten op de bestelling. De bezorg indicatie in de mail werd niet bijgewerkt en de telefonisch verschafte informatie was ook niet correct. Als je voor 19h besteld, en je kan na 21h pas eten, is dat niet de beste ervaring…

Melvin
11 december 2021

Eten is top! Maar bezorgtijd is laatste tijd echt te lang. Bestel graag bij jullie. Maar om 20:00 uur bestellen en dan 1,5 uur wachten is echt te lang.

Kauffeld
9 december 2021

De bezorging duurde 1 uur en 20 minuten en ik was volgens mij niet de eerste op de rit waardoor het eten koud was. Normaal ben ik een betere kwaliteit gewend.

Kiki
6 december 2021
Gijs van Wiechen
5 december 2021

Meer dan een uur na bestelling via site. Kip was droog, friet lauw. Vorige keer ook al droge kip - denk niet dat ik snel weer ga bestellen helaas

Chris
4 december 2021

Het was niet de kwaliteit, zoals we die doorgaans gewend waren. Helaas geen reden tot herhaling. De Appelmoes zit er kennelijk niet meer standaard bij het menu. De veranderingen mbt de Kiphamburger is er niet op vooruit gegaan.

Petra
2 december 2021

Sorry, maar alles was overgaar. Zelfs de maiskolf. De kip was helaas droog. De mais niet lekker meer en de aardappels ook koud, droog en lagen door de hele tas.

L.J.Motshagen
2 december 2021

De eerste klant van de dag, volgens de bezorger. Aardappeltjes opgewarmd, waren duidelijk over van de vorige dag. Kip overgaar, maar poten gedeeltelijk rood. Avocado niet rijp en gevuld met een waterig restje, ook van de vorige dag? Geen smaak aan. Vorige keer heel goed, nu écht slecht!

T
30 november 2021
Kruithof
29 november 2021

Erg lang gewacht, zat geen cheddar op het gerecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Etty
28 november 2021

Wederom superlekker !

Gerrit
26 november 2021
Esther
24 november 2021

Vandaag niet zo juicy als ik gewend ben. Frietjes super lekkkker!

Sophie
24 november 2021

Zoete aardappel friet was zwart gebakken, smaakte ook verbrand. Meteen contact opgenomen maar werd onbeschoft behandeld, niet serieus genomen. Na overleg met de keuken werd er me gezegd dat de friet altijd zo wordt gebakken (als dat zo is dan besteld er echt niemand meer!). Vervolgens werd ik afgepoeierd om maar een mail te sturen en werd ik totaal niet geholpen.

Tomas
23 november 2021

Top! Eten kwam supersnel en warm aan. Eten was perfect op smaak!

EricfromUtrecht
20 november 2021

Bezorging 30 minuten na aangegeven tijd. Eten was lauw, wel op smaak.

Sha
20 november 2021
Etty
20 november 2021

Hele kip besteld, deze was buitengewoon lekker, alles klopte!

David
8 november 2021
Han
1 november 2021

Smakelijk als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shamida Smulders
29 oktober 2021

Heerlijk eten. Lieve bezorgers.

Casmyra
28 oktober 2021

Super lekker gegeten, op de aangegeven tijd bezorgd door een zeer nette bezorger .

Steven
24 oktober 2021
/
20 oktober 2021
Sven
16 oktober 2021

Online bestelling geplaatst voor afhalen en vooraf gebeld of de wachttijd daadwerkelijk nog een uur was, zoals de website aangaf. Dat was niet zo werd mij gezegd, ik kon direct na plaatsen bestelling komen. Twintig minuten later aldaar aangekomen wist men niets van het telefoongesprek (“ik heb u niet gesproken” uhhhh) en zou de bestelling pas voor 20.30 zijn ingepland. Hoewel ik op een tijdje wachten op zich overheen had kunnen stappen, bleek het aantal wings bij thuiskomst onjuist. Voor mij na geregeld Kippig, voorlopig echt niet meer. Zo ga je niet met klanten om.

WP
23 september 2021

Great food delivered perfectly on time - as always. Thanks!

Ancella Madikrama
8 september 2021

Helaas was mijn eerste kip bij Kippig smaakloos en nogal aan de droge kant.

M. Wassenaar
27 augustus 2021

Ik bestel regelmatig bij kippig en altijd is het superlekker! Deze keer was het duidelijk dat de friet al lang geleden was gebakken. Het heeft ook 70 minuten geduurd voordat de bestelling er was. Het was niet meer warm en de frieten waren slap. Smaak van de kip was wel lekker

WP
26 augustus 2021

Very nice food and in time delivery. Thanks!

Brechtje
22 augustus 2021

Super heerlijk! Zoals altijd. Rijst mag wel ietsje minder zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
19 augustus 2021

Ik bestel hier al jaren en vrijwel nooit telleurgesteld. Enig verbeterpuntje deze keer waren de frieten die wat minder krokant waren dan normaal en de kip die iets droger was dan ik gewend ben van hun. De groenten en ceasar zijn er wel flink vooruit op gegaan.

Alwin
14 augustus 2021

Supersnel en lekker

Leon Doorduijn
11 augustus 2021

Altijd al topkwaliteit kip en seasoning, maar dit keer ook lekker flexibel met iets eerder ophalen, waardoor mijn eigen slechte planning toch weer werd verholpen!

Astrid
6 augustus 2021

Kippig leverde heerlijke precies goedgebraden, krokante, sappige smaakvolle kippepootjes, saté en een halve kip. De seizoensgroenten (uit de oven, lekker neutraal bijgerecht) en aardappelfrieten smaakten ook heerlijk met de piccalilly mayonaise en de truffelsaus. Zoals ik het zelf zou maken. En dat kost wat tijd. We hebben er 1,5 uur op gewacht, maar dat wisten we al toen we bestelden. De bezorging was vriendelijk en op tijd. Mijn nieuwe favoriete adres!

Matteo
5 augustus 2021

U just forgot half chicken, but it was delicious….

Rosa
4 augustus 2021

Super snel bezorgd en ontzettend lekker gegeten!

Marjo
1 augustus 2021

Lekker en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolijb
26 juli 2021
Inge
25 juli 2021

Kippig menu viel tegen. Patat was met veel harde stukjes. De kip wat droog. Vroeger smaakte het beter. Helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthijs
15 juli 2021

Bestelling om 19:00 (een woensdag) geplaatst met verzoek zo spoedig mogelijke bezorging. Na enkele minuten een bevestiging dat het 20:00 bezorgt zou worden. Uiteindelijk om 20:25 ontvangen zonder tussentijdse melding dat het later zou worden. Helaas waren 2 van de 3 items in de bestelling onvoldoende: 1 besteld pitabroodje was lauw, duidelijk al ruim een half uur niet verwarmd geweest. Een ander pitabroodje uit de bestelling was volledig koud (!) alsook dat er slechts 1 (klein) stukje kip in zat en verder alleen gevuld was met coleslaw en saus. Het leek een broodje dat was teruggekomen van een eerdere bestelling en vervolgens direct weer uitgeleverd is, koud en wel.

Jurriaan Buitenweg
12 juli 2021

Was eerst 2 dirty fries zonder saus geleverd, maar na te bellen goed opgelost door twee nieuwe op te sturen met saus.

Smoking mids
29 juni 2021

10/10 goede kip killer appelmoes Bezorger zou nog fooi krijgen helaas had mama deur open gedaan :( volgende x dubbel!

C uit U
26 juni 2021

Altijd goed, die pita!

Leon
26 juni 2021

Als altijd heerlijk!

Fleur
21 juni 2021

Burgers erg lekker. Maar we kregen twee porties friet (normale en zoete aardappel) die beiden niet te eten waren, slap en niet knapperig van consistentie. Zelfs nog even in de oven gedaan maar helaas zonder het gewenste resultaat. Jammer want de burgers waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
19 juni 2021

Altij lekker!

Bart
18 juni 2021

Prima halve kip, patat ook prima, wel jammer dat de saus ontbrak.

D
13 juni 2021
Anne
11 juni 2021

Lekker eten, salade is top, mn mannen dol op de kip. Dank! Altijd een feestje!

Wim
9 juni 2021

prima kip, en vlotte bezorging!

Herman
8 juni 2021

De Dirty fries zijn echt zo goed

Myriam
8 juni 2021

Kip zoals kip hoort te zijn, heerlijk mals en goed gemarineerd! De sausjes zijn heerlijk zoals ook de bijgerechten. Snelle bezorging en vriendelijk en behulpzaam personeel! Dank!

Goedhart
8 juni 2021

Neem altijd de kippig menu met de zelfgemaakte appelmoes. Helaas was de appelmoes niet echt koud. Kip en patat heerlijk van gegeten.

Max
7 juni 2021

Geweldig

Yuliya
6 juni 2021

Ik blijf me verbazen over het feit dat eten vaak niet op tijd klaar is wegens de drukte. Het is ons meerdere keren overkomen dat het eten veel te laat bezorgd werd en ik zelf moest bellen om te vragen waar de bestelling bleef. Ik zou toch mogen verwachten dat jullie zelf contact met mij opnemen om excuses aan te bieden en om mijn begrip voor de situatie te vragen. Heel frustrerend vind ik dit, terwijl het eten kwalitatief goed is. Echt zonde dit. Ik zou verwachten dat jullie het netjes op zouden lossen in plaats van alleen “excuses namens de keuken”.

Frankie
5 juni 2021

Anderhalf uur na bestelling geplaatst te hebben, bleken alle ingrediënten uitverkocht te zijn. Stomme fout, volgende keer beter!

Geert
5 juni 2021

Na twee uur was het er pas (terwijl ik 300m van Kippig woon), dat is onacceptabel.

EricfromUtrecht
4 juni 2021

Bij aankomst nog lekker warm en weer prima op smaak. Bezorging door een vriendelijke jongeman.

Klink
4 juni 2021

Ha Kippig, wij vonden jullie een sympathiek bedrijf en daarom willen we eerlijke feedback geven. Komt ie: - patat en potato wedges waren bijna koud. De wedges waren te dik en daardoor heel melig. Er zat geen zout op de patat en de wedges. - de chicken wings waren super! Goed warm nog en smaak was te gek! - spiesjes met kippendij: we vroegen ons af waarom we er drie kregen, terwijl het een box voor 2 personen was. De spiesjes waren lekker, maar niet meer warm. - de rose was koud en dronk lekker weg. Al met al vinden we het lekker, maar wel ook te duur voor wat we uiteindelijk kregen. Vooral omdat meerdere gerechten dus koud waren en de wedges eigenlijk gewoon niet lekker. Een volgende keer zouden we een hele gegrilde kip bestellen, zonder bijgerechten. Lijkt ons beter qua prijs/kwaliteit. Nou, hopelijk hebben jullie hier iets aan!

Hizkia
2 juni 2021

Clucking heerlijk gegeten! Na de vorige keer al een halve kip te hebben verorberd, heb ik me deze keer tegoed gedaan aan de kip pita. En het was fingerlicking good. Bezorging on steroids: de maaltijd was er binnen een half uur.

Annabel
25 mei 2021

Na een uur en drie kwartier op het eten gewacht te hebben, bleek mijn eight-pack chickenwings er maar zeven te bevatten... Erg jammer, want ik had er achteraf gezien wel twintig op gekund.

Carmen
25 mei 2021

Hoewel ik altijd positief was over de kip van kippig ben ik dit nu niet. De Korean bbq kip was soms nog wat rauw, ook smaakte het nergens naar, volgende keer mag er echt wat royaler gegoten worden met saus. Ook de Buffalo wings hadden maar een beetje saus, terwijl Buffalo wings ook mogen zwemmen in de marinade.

Bakker
24 mei 2021

2 uur en 6 minuten nadat we besteld hadden kregen we de bezorging. Te bizar voor woorden

Co
24 mei 2021

Ondanks de korte afstand tussen Kippi en ons adres waren de spiesjes nietbergbwarm meer.

El
18 mei 2021

Eten was er super snel en was echt top!

Ad
17 mei 2021

Binnen 10 minuten bezorgd!

J.
16 mei 2021
Arnoud
15 mei 2021

We hadden extra jalapeños besteld op de dirty fries (en daar voor betaald), maar er zaten helemaal geen jalapeños op. Ook had ik zonder spekjes besteld maar zaten er wel spekjes in. Los daarvan was het wel heel lekker.

Wieneke
13 mei 2021

Was heerlijk alleen maïskolf was vergeten

Daan
10 mei 2021

Er is een nieuwe manier van bestellen waar je extra moet bij betalen voor toppings, dat is wel jammer. Gelukkig hebben ze nog wel de oudere witte dozen in gebruik en is de bezorging vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E L
7 mei 2021

Altijd goed! Alleen vandaag waren de wel aangevraagde spekjes, helaas vergeten...

Flip
6 mei 2021

Zoals altijd snel bezorgd en de kip is fantastisch. Vooral de consistentie is opvallend, ik bestel vaker halve kip en die is praktisch altijd even lekker.

Jos
27 april 2021

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
27 april 2021

Malse kip en lekkere frietjes!

Nicolai
27 april 2021

Kip was erg lekker, enkel de zoete aardappel frietjes bijna zwart. We wachten nog op de terugstorting van het geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kiki
27 april 2021

Zsm bezorgen was een uur later, althans.. op het tijdstip dat het bezorgd zou worden werd ik gebeld dat de hele kip nog 30 minuten op zich zou laten wachten, plus dan nog bezorgtijd. Vervelend, want we hadden visite. Die moesten een uur rijden om thuis te komen, en dat met de avondklok. Het was enorm haasten. Heb zelf alternatief gekozen voor de hele kip, waardoor het iets eerder bezorgd werd. Fijn als ik de volgende keer direct gebeld wordt bij plaatsen van bestelling..

Jasper
27 april 2021

Ik snap dat het druk is op zaterdagavond, maar bezorging duurde ruim een uur en drie kwartier. Dat is echt te lang en weerhoud mij ervan om nogmaals te bestellen.

Bob
20 april 2021
Mirjam
18 april 2021

Bestelling stond op tijd klaar, de kip was echter niet helemaal gaar. Die hebben we in de oven gezet om goed door te garen.

Reactie van Kippig

Beste Mirjam, dat is vervelend om te horen! Dat is natuurlijk wat wij absoluut niet willen. Onze kippen hangen standaard 75 tot 85 minuten op het spit te garen, om er voor te zorgen dat de kippen evenredig gegaard worden. Natuurlijk kan het gebeuren dat er ooit een rauw stukje tussen zit, maar dat mag eigenlijk niet gebeuren. Af en toe kan het ook zijn dat de kippen iets roziger zijn omdat ze langer zijn gepekeld. Onze kippen worden namelijk van te voren gepekeld waardoor ze een donker roze kleur krijgen. Vooral in de dijen en vleugels is dit goed te zien. Daardoor zullen deze ook een rozige kleur hebben. Dit gedeelte van de kip zal daardoor ook nooit meer volledig wit worden. Stel dit gebeurt weer, zou je ons dan een foto willen sturen? Dan kunnen wij het ook checken en wellicht de tijden kunnen aanpassen hoelang de kippen gegaard worden, zo kunnen wij in het vervolg voorkomen dat de kippen nog niet volledig gegaard zijn. Groet, Team Kippig

Thom
17 april 2021

Dirty fries waren erg lekker! Qua bezorging kreeg ik om 20:06 een bericht dat de bestelling onderweg was (20:20 geschatte aankomsttijd) en die arriveerde pas rond 20:35, terwijl het niet heel ver weg is. Weet niet of die er zo lang over gedaan heeft of dat de tijden niet kloppen. Eten was nog redelijk warm, dus niet zo’n groot probleem. Verder netjes afgeleverd door bezorger en heerlijk gegeten, dus tot de volgende keer!

Arjan
11 april 2021

Vorige keer was het een beetje koud geworden en nog steeds lekker. Nu was het allemaal nog ontzettend heet en achterlijk lekker. We hebben genoten!

Arjan
6 april 2021

Lekker, snel, alleen wel ijskoude frietjes in de dirty fries helaas. Volgende keer beter.

Reactie van Kippig

Hi Arjen! Oeff dat is inderdaad niet fijn. Koude friet vindt niemand lekker. Wanneer het weer wat kouder is, is het vaak een uitdaging om alles echt nog lekker warm te houden. Met snelle bezorging lukt ons dat vaak gelukkig, maar deze keer helaas niet. Kijk even in je mail, dan kun je de volgende keer rekenen op heerlijke friet voor een nog leuker prijsje ;)! Groet, Team Kippig

Daan
3 april 2021

Verkeerde order gekregen, nml; 2 dirty fries ipv 2 truffle fries, maar verder geen klachten, dus niet terug gebeld.

Anoniem
1 april 2021

Jammer dat de bezorging een kwartier eerder was dan gemeld, heb het op een nippertje gered. Het eten was helaas erg smaakloos, zoutloos en flauw

Reactie van Kippig

Hi! Ik zie dat je een bestelling had gedaan met als voorkeur zo snel mogelijk (zsm) bezorgen. Wij geven dan altijd een indicatie hoelang dat ongeveer kan gaan duren, maar het is nooit een gebonden tijd. Anders zou het haast onmogelijk zijn iedereen op de minuut correct te kunnen bezorgen. Ik snap wel dat het vervelend kan zijn als je nog even de deur uit bent gegaan of nog niet thuis was. In het vervolg kan je ook bestellen met een exacte tijd om te laten bezorgen, dan weet je in ieder geval altijd dat we komen bezorgen wanneer je thuis bent. Groet, Team Kippig

Claire
30 maart 2021

duurde erg lang voordat het kwam maar het was wel erg lekker

Nina
29 maart 2021

Ontzettend lekker gegeten en fantastische service! Zeker een aanrader!

Reactie van Kippig

Hi Nina! Dankjewel voor je leuke recensie! Dat zijn de berichten die we graag zien 🤩 Groet, Team Kippig

A. K.
29 maart 2021

Kwaliteit prima En in tegenstelling tot vorige keer was de bezorging uitstekend, snel en op het juiste adres.👍

Reactie van Kippig

Yess! Dat horen we graag! Dankjewel voor je recensie, we zijn blij dat we dit keer hebben laten zien hoe wij het liefst leveren 💪 Groet, Team Kippig

Evita
23 maart 2021

Binnen een half uur bezorgd en de aardappelpartjes waren nog goed warm. Kipspiesjes smaakvol gekruid en lekker sappig. Als groente bloemkool, waarschijnlijk geroosterd in plaats van gekookt, lekker knapperig en ook weer smaakvol gekruid.

Reactie van Kippig

Kijk dat is leuk om te horen! Dankjewel voor je enthousiaste reactie, volgende keer zullen we het nog sneller bij je te krijgen! Groet, Team Kippig

Dick
20 maart 2021

Helaas was de bestelling bijna een uur later dan de voorgestelde tijd vis de mail wat al een uur na bestelling was. Heeft dus uiteindelijk 2 uur geduurd. Daarbij was het eten koud tot lauwwarm. Hopelijk in de toekomst beter.

Hugo
19 maart 2021
Pjotr
17 maart 2021

Gruwelijke chili fries!

Reactie van Kippig

Hi Pjotr! Lekker zijn ze he! Wij kunnen er ook niet vanaf blijven. Houd het wel voor jezelf, wij hebben gemerkt als we de dirty fries met vrienden eten we er maar een hapje van kunnen pikken. Dus bestel zeker voor ieder een eigen 😉 Groet, Team Kippig

A. K.
16 maart 2021

De bezorger was wel erg "kippig" bij het aflezen van het juiste adres. Vind dit wel een grove fout. Misschien de bezorgers beter instrueren en een cursusje hier of daar. De kwaliteit van het eten was wel in orde. Maar het katerig gevoel mbt bezorging en de lange wachttijd bleef. Vandaar 3 ipv 4 sterren voor de kwaliteit. Doe er je voordeel mee.

Reactie van Kippig

Hi Axel! Dat is inderdaad frustrerend als je eten bij de verkeerde mensen wordt geleverd, een kater voor ons dat mensen niet eerlijk zeggen dat ze niet besteld hadden. Ik heb voornomen dat je eten snel weer was klaargemaakt toen we het hoorde en bij je bezorgd was. Hopelijk heeft het daarna lekker gesmaakt! Groet, Team Kippig

Anoniem
12 maart 2021

Maiskolf lekker en groot, maar helaas koud. De wings had ik knapperiger verwacht, maar wel lekker warm en op smaak. Toch verkies ik de spiesjes. De zoete aardappelfrietjes zijn heerlijk! Niet eens een sausje bij nodig. Bezorger een lieve jongen, was gewoon prima!

Reactie van Kippig

Wie weet staan de frietjes binnenkort wel standaard op ons menu 😉

Marc-Jan Derksen
11 maart 2021

Vaste klant bij Kippig! Eten is echt fantastisch! Favoriete bestel restaurant in Utrecht. Jammer dat we 25 minuten langer moesten wachten dan was gezegd. Eten was wel weer echt goed!

Reactie van Kippig

Hi Marc-Jan! Dat is vervelend als je langer moet wachten op je bestelling dan je verwacht! Wij proberen altijd het eten op de gewenste tijd bij de klant te krijgen. Soms gaat dat helaas nog mis. Afgelopen donderdag hadden wij ook te maken met onverwachte drukte en kwamen een bezorger te kort. Op drukkere dagen schakelen we al extra bezorgers in. Maar door jouw feedback gaan we kijken of er op donderdag ook een extra bezorger zal helpen. Bedankt voor je feedback! We gaan ermee aan de slag! Groet, Team Kippig

Heck
11 maart 2021

We hebben vanaf moment van bestellen ruim 1,5 uur moeten wachten. Herhaaldelijk geprobeerd te bellen maar geen gehoor. Volgens bezorger is het normaal dat je een uur moet wachten maar alsnog was hij bijna een half uur te laat...geen goede ervaring dus. Het eten was overigens wel lekker toen het er eenmaal was :)

Reactie van Kippig

Hi Heck! Wat vervelend om te horen dat je langer op je bestelling hebt moeten wachten dan je had gehoopt. Wij proberen natuurlijk altijd het eten zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen. Helaas was er donderdag onverwacht mega drukte en als gevolg hebben sommige mensen langer dan een uur moeten wachten. Wij hebben op andere drukke dagen al extra bezorgers neergezet zoals op vrijdag en zondag, maar donderdag was het voor ons ook een verrassing. Nu gaan wij kijken of donderdag ook een extra bezorger moet hebben. Dankjewel voor je feedback Heck! We doen er zeker wat mee en hopen onze service zo nog beter te maken! Groet, Team Kippig

Al
10 maart 2021
Femke
7 maart 2021

Ik ben altijd erg te spreken over jullie kip: zo sappig en mals krijg ik 'm thuis niet dus daarom bestel ik 'm bij jullie. Gisteren was hij helaas erg droog. Dat ben ik niet van jullie gewend. Zo had ik 'm zelf thuis ook uit de oven kunnen toveren ;) De bestelling was ook 25 min te laat omdat er veel bestellingen tegelijkertijd waren gedaan. Dat vind ik helemaal geen punt, jullie belden zelfs nog netjes met uitleg, maar als de kip dan ook nog tegenvalt, lijkt het erop dat er gewoon iets teveel bestellingen waren om de kwaliteit en het bezorgmoment te kunnen blijven garanderen. Jammer!

Reactie van Kippig

Hi Femke! Dankjewel voor je feedback en wat vervelend dat de kip niet was zoals je die gewend bent. Ik ga informeren hoe lang die dag de kippen op het spit hebben gehangen. Als het gaat om de bezorgtijd proberen we altijd de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen bij onze klanten. Helaas komt dit sporadisch voor dat het mis gaat. Ik heb gezien dat er zaterdag veel mensen een tijdsbestelling hadden geplaatst voor 18:30. Wanneer te veel mensen dit doen, kunnen wij deze belofte helaas niet meer nakomen. Ik ben blij dat je in ieder geval wel gebeld bent en op te hoogte van je bestelleng bent gehouden. We nemen je feedback zeker mee en gaan er alles aan doen om te voorkomen dat het nog een keer gebeurt! Groet, Team Kippig

Maarten
3 maart 2021
Lisa
27 februari 2021

Zoals altijd was het weer ontzettend lekker!

Reactie van Kippig

Hi Lisa! Heb je de dirty fries al geprobeerd? Die zijn zeker ook om je vingers bij af te likken! 😋 Groet, Team Kippig

Wouter
27 februari 2021

Erg lekker gegeten en service was top!

Reactie van Kippig

Hi Wouter! Bedankt voor je mooie recensie. Daar doen we het voor! Groet, Team Kippig

Aziz Kawak
24 februari 2021

De kip was droog en de smaak niet vers, leek alsof het van vorige dag was

Inge Goedhart
22 februari 2021

Altijd heerlijk de biologische kip. Patat erbij die goed smaakt. Fijn dat er weinig zout op zit. Wel weinig patat helaas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zuri
22 februari 2021

Heerlijke dirty fries en razend snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Vaessen
21 februari 2021

Enorm genoten van de overheerlijke wings. Het lag klaar voor afhalen. Helemaal perfect

Mirjam
20 februari 2021

Goed werkende website en heerlijk eten dat op tijd klaar stond om op te halen.

D.Walczak
20 februari 2021

Beste Kippig, Inmiddels heb ik meerdere malen mogen genieten van één van uw heerlijke gerechten. Dit is ook de reden dat ik vaker bij u een bestelling heb geplaatst. Opvallend genoeg is het nog geen enkele keer voorgekomen dat een bestelling op tijd bij mij afgeleverd werd. Is eerste instantie zou je dan de schuld toekennen aan de bezorging, maar zelfs wanneer je een bestelling plaatst die ruim drie uur later pas bezorgd moest worden, werd deze te laat afgeleverd met het gevolg dat niet alles even warm werd bezorgd. Doorgaans kon ik nog een telefoontje van u verwachten met de melding dat mijn bestelling, wegens drukte, vertraagd was. Echter zelfs dat was de laatste keren niet meer het geval. Nu begrijp ik ten zeerste dat de huidige 'Corona' maatregelingen, wellicht de drukte heeft laten toenemen in bestellingen, maar het lijkt mij gek dat u bekend wil staan als het restaurant waarbij je niet op de leveringstijd van bezorging kunt vertrouwen. Zeker met de snelheid, waarin

Mathijs Bootsma
15 februari 2021

Heerlijke kipburgers! Goed sappig en het brood werd niet nat en klef. Verder heerlijke warme frietjes, garlicrijst en wings! Top tent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marije
14 februari 2021

De lekkerste ceasersalade ever!

Al
13 februari 2021
Dennis
10 februari 2021
Patrick
6 februari 2021

Altijd top!

Daan
6 februari 2021

Meerdere malen bij Kippig zelf besteld i.p.v. Thuisbezorgd, vele malen betere bezorging. De gerechten zijn heerlijk. Elke keer beter dan de vorige. Mijn aanrader: Dirty Fries, of met truffel! We helpen elkaar de crisis door.

Nvt
5 februari 2021

Teveeeel zout op de friet

Mark
3 februari 2021
WS
31 januari 2021

De vulling icm de kruiden was echt perfect!

Tim
30 januari 2021

Goede kwaliteit en snel bezorgd. Mag allen iets warmer, daarom 4 sterren.

Anne
21 januari 2021

Heerlijke malse kip, de groente waren ook erg lekker! Kip burger ook een aanrader! Online besteld en was precies op tijd gereed voor ophalen.

WP
20 januari 2021

Excellent and quick as always. Thanks!

Koen
16 januari 2021

De bestelling kwam een halfuur te laat en het eten was koud. Erg jammer, omdat ik expres ‘s middags had besteld en het eten op de aangegeven tijd nodig had. Niet wat ik van Kippig gewend ben!

Loes
15 januari 2021

Super lekkere spiesjes. Kip van het spit was ook heel lekker alleen het mag wat een krokanter kostje hebben naar onze mening. Bezorging was top 👍👍

Marianne Hagenaars
13 januari 2021

Kippen waren helaas erg droog deze keer

Wes
13 januari 2021

Hoi! Ik bestel vaker bij jullie, maar deze keer was het niet zo top als het normaal is. Kan het zijn dat jullie een andere kip hebben? Deze was niet zo "fall off the bone" als normaal en ook best droog. De frietjes waren een beetje lauw en slap, maar dat kan mijn schuld zijn omdat de bezorger mijn huis niet direct kon vinden. Ik probeer het binnenkort gewoon nog een keer, kan natuurlijk een moment opname zijn geweest. Succes komende tijd!

Inoc
8 januari 2021

Heerlijke kip, lekker gekruid! Ook de salades: tabouleh en koolsla waren vers en lekker.

Alex
6 januari 2021
Sylvie
6 januari 2021
Anoniem
2 januari 2020
Marlou
2 januari 2020

Kip was dikke prima als altijd, burger is extreem smakeloos en heeft een hele gekke structuur. Zelf zou ik ook de voorkeur geven aan een 'normale burgerbol maar dat is een kwestie van smaak. Bezorging compleet waardeloos. Ik weet dat 1 januari de allerdrukste dag vh jaar is, speel daar dan ook iets meer op in is toch onderhand wel bekend. Ruim 2,5 uur wachten is echt veel te lang.

Matthijs
31 december 2020

Groente, rijst en kip gekozen. Alles heel smakelijk en op tijd klaar.

Anne
28 december 2020
Matteo
28 december 2020

The smaller the chicken... The better! It was amazing! Thanks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ian
27 december 2020

Heerlijk mogen eten vanavond! Snelle en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JE Miedema
21 december 2020
Roos Aimée
20 december 2020

Wij zijn echt dol op jullie Korean bbq wings, deze bestellen wij standaard. Maar deze keer hadden we ook andere items besteld, en er ook ontzettend van genoten. Bedankt!

Bernard
20 december 2020

Nadat we via de website hadden besteld, duurde het anderhalf uur toen de bestelling aankwam. Dat was dertig minuten later dan van tevoren was gezegd. Daarnaast waren de porties erg klein voor wat we betaalden. De kipspiesjes waren klein en ook de porties friet waren weinig. De burgers waren ook erg droog. Ondanks dat de halve kip wel lekker was, zullen we hier de volgende keer niet meer gaan bestellen. Jammer, want het is wel ons lievelingseten.

Anoniem
19 december 2020

Nog steeds lekker, maar helaas door de jaren heen wel in kwaliteit achteruit gegaan. Kipspiesjes zijn steeds kleiner geworden, vlees lijkt soms nog beetje rauw en alles wordt zoutloos aangeleverd. Vroeger een 9, nu een 6/7 maar nog steeds soms de moeite waard 😊

Quentin
18 december 2020

Voor het eerst waren de frietjes koud.

WP
17 december 2020
Matteo
16 december 2020

Delicious, thanks!!

El
16 december 2020

Voor de eerste keer besteld en echt genoten! Eten is van goede kwaliteit en de portiegrote is perfect. Eten werd op de aangegeven minuut bezorgd en was nog warm. Wij komen zeker terug!

Jeffrey
13 december 2020

Eten was heel erg zout, waardoor alles eigenlijk verpest was. En dat voor een familie menu + wat extra’s. De aardappel wedges waren gewoon oneetbaar. Erg zonde. Nooit meer

EricfromUtrecht
12 december 2020

Bezorging door vriendelijke bezorgster en precies op gevraagde tijdstip. Eten bij ontvangst nog lekker warm en prima op smaak. Niets meer aan doen, Kippig goed zo.

Sterre Smits
5 december 2020

Heerlijk!

Roy
5 december 2020
D.
5 december 2020
Sanne
2 december 2020

Bezorging was snel maar al het eten was helaas lauw of zelfs koud

MJ
1 december 2020

Altijd goeie kwaliteit, snel bezorgd, en gewoon met afstand de lekkerste kip.

Oskar Meijer
29 november 2020

De kip was als altijd heerlijk! Goede groentjes v/h seizoen en potato wedge. 1 minpunt: jullie waren de aioli vergeten ! Verder goed op tijd bezorgd, prima warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andy
28 november 2020

Spiesjes waren erg lekker, de buffalo wings waren helaas erg taai en niet heel smaakvol. Wedges aan de droge kant, maar de lekkere aioli maakte dat goed :)

Jolien Egberts
25 november 2020

Zoals altijd weer een smaakvolle kippetje en knapperige frietjes en top mayo. Nette bezorger en lekker snel. Hier een blij kippetje.

Michael Cohen
24 november 2020

De kip was gaat alleen het vel was niet krokant en er zaten bijna geen kruiden op

Utrechter
23 november 2020

Prima kip, goed gekruid, op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Quentin
22 november 2020

Zoals altijd heerlijk. Deze keer de halve kip geprobeerd (normaal bestellen we de burgers) en het was verrukkelijk! Bestelling kwam wel veel sneller dan verwacht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlijn
11 november 2020
Jelle
6 november 2020

Mijn favoriete plek voor Buffalo Wings met blue cheese dip, maar deze keer zat er geen blue cheese dip bij. Terwijl ik nog had gebeld om na te vragen of het er bij zat! Anders gewoon vijf sterren

Iris
5 november 2020

Lekker en snel! Alleen de mais was een beetje zacht van de boter

Daniel
2 november 2020
Wing
31 oktober 2020
Anne
30 oktober 2020

De kip is heerlijk. De friet en mayo ook. Caesar is ook onze favo. Echter voor de 3e keer op rij miste er iets in de bestelling. Deze keer de kip...1 keer ok. 2 keer irritant maar ok. 3e keer niet ok.

Jeroen
27 oktober 2020

Helaas was de borst van de hele kip toch iets te droog, maar verder erg lekker en goed gekruid!

Steven
26 oktober 2020

Again arrived late despite ordering way in advance

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renee Carlier
26 oktober 2020

Patat was niet heel warm meer.. jammer! Kip was zoals altijd heerlijk. Bezorging half uur te laat maar met excuses dus prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes & Erik
25 oktober 2020

Onze feedback is opbouwend bedoeld omdat we jullie als ondernemer succes wensen. Hieronder onze opmerkingen: (die uiteraard persoonlijk zijn): - kip was lekker, maar wij zullen het niet meer kiezen, te veel kip(filet), te veel wedges, te sterke aioli - wij zaten zo vol en hebben ons overeten, dat is onze eigen schuld natuurlijk. We eten liever minder kip, helft van de wedges en dan groenten en appelmoes erbij. Dat zou een mooie, complete maaltijd voor ons zijn. We hadden anders moeten kiezen Aioli: we houden van knoflook, maar deze saus is echt te sterk. meer voor brooddip. We hebben deze laten staan en een saus uit de koelkast genomen. Als de Korean wings heel lekker zouden zijn geweest, dan hadden we wellicht nog een keer besteld. Deze vielen tegen, te veel in de saus (smaakte niet huisgemaakt maar kan wel zo zijn), te nat, niet knapperig. We gaan jullie wel aanraden hoor! Wij zijn alleen kritisch daar hoeft verder niemand anders last van te hebben. Ik zal alleen wat tips

Mirte
22 oktober 2020

Top top top :)

Quentin
21 oktober 2020

Ik werd netjes gebeld over wat vertraging in de levering, en kreeg er gratis een drankje bij. Het eten was heerlijk en lekker warm! Ik zal zeker nog via hun eigen website bestellen

Frederike
18 oktober 2020

Ik vond de kip erg lekker, lekker mals en warm! Goeie marinade. Ik vond de friet ook lekker, wel wat aan de lauwe kant en ze waren deels uit het zakje gevallen en lagen in de zak. Lekkere Piccadilly mayonaise ook. Over de bezorging:Die liet helaas wel lang op zich wachten. Ik had ‘zo snel mogelijk’ aangevinkt. Kreeg een mailtje dat het er om half 8 zou zijn. Om kwart voor 8 belde ik, toen werd mij verteld dat het er over 5 minuten zou zijn. Uiteindelijk werd het kwart over 8 bezorgd. Wel ietwat aan de late kant dus. Ik zou wellicht niet meer de optie ‘zo snel mogelijk’ geven op drukke avonden.

Jan Bravenboer
15 oktober 2020

Erg geprijsd en telefonisch asociaal. Niet echt tevreden.

D.
12 oktober 2020

Super snelle bezorging, heerlijk warm & lekker! Top dus!

anna
7 oktober 2020

de kip was deze keer een beetje droog. Jammer!

Lisandro
23 september 2020

Zoals altijd weer ontzettend lekker en exact op tijd. Absolute aanrader!!

Joran
22 september 2020

super goed, super snel, super lekker

Jacob
14 september 2020

Ik ben al een tijd lang vaste klant aan huis, maar de laatste tijd duurt de bezorging echt heeel erg lang. En dat terwijl ik enkele straten verderop woon. Ik heb de laatste drie keer nagebeld en uiteindelijk steeds na anderhalf uur de bestelling bezorgd gekregen. Het zou fijn zijn als er een extra bezorger kan worden aangetrokken voor drukke tijden, of dat ik als klant te horen krijg als het iets langer duurt, of een blijk dat jullie daar weten dat er gewacht wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erasmus
13 september 2020

Vet snelle bezorging, zeer goeie kip, vriendelijke bezorger. Ik had nog fooi willen geven aan de deur maar dat was ik helaas vergeten.

Rick
12 september 2020

2,5 uur na bestelling geleverd

WP
11 september 2020
Joy
5 september 2020

Lekker maar helaas was de kip ruim 40 min te laat.

Marieke
30 augustus 2020

Lekker eten, maar de bezorging was erg slecht helaas.. Het duurde twee uur voordat we het binnen hadden. Na even bellen leek het snel te komen, maar duurde toen nog een half uur. Wel een drankje erbij omdat het zo lang had geduurd.

Sam
29 augustus 2020

It took over two hours for my food to arrive. I tried calling the shop numerous times to check on my order but no one answered the phone. The food tasted very good, but just took far too long.

WP
28 augustus 2020
René
21 augustus 2020
Bob
10 augustus 2020

Was weer toppie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ds
8 augustus 2020
Judith
5 augustus 2020

Heerlijke kip en frites!

Anne
1 augustus 2020

Ja, wij vinden dit gewoon heel erg lekkerrrr!!!

Thom
23 juli 2020

Bestelling was op tijd, lekkere chicken wings en wedges die nog goed warm waren. Alleen had ik verwacht dat er meer variatie zou zitten in seizoensgroenten. Was wèl erg lekker trouwens.

EricfromUtrecht
22 juli 2020

Als altijd precies op tijd bezorgd, lekker warm en prima op Kippig smaak. Prima zo hoor 👍

Maarten
20 juli 2020

Bezorging 15 min later dan besteld en met name frites afgekoeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
19 juli 2020

Was weer heerlijk. Deze keer ipv halve of hele kip een Caesar maaltijd salade besteld. Rechtstreeks bestellen bij Kippig werkt prima en bezorging is gratis.

SHamida
15 juli 2020

heerlijke pita!

Shamida Smulders
10 juli 2020

Lekker lekker alles lekker. MJAMMMMM

AD
7 juli 2020
Kim
4 juli 2020

Heerlijke kip, zoals altijd!

Arnoud
4 juli 2020

Vorige keer kregen we alle drie last van onze buik na het eten. Nu toch weer geprobeerd de bezorging duurde een uur en een kwartier en één van ons kreeg ook weer last van zijn buik na het eten.

Reactie van Kippig

Beste Arnoud, wat vervelend om te lezen. Wij waarderen het wel dat je ons een tweede kans hebt gegeven en betreuren het dat voor één persoon het wederom geen succes is gebleken. Wij willen het oplossen. Wat kunnen wij voor jullie doen? Neem even contact op en dan zorgen wij voor een oplossing. Zo zijn wij.

Johannes
30 juni 2020
Rianna
27 juni 2020

Lekker mals en smaakvol ippetje en goed gekruide aardappeltjes

Tom
21 juni 2020
Emma
16 juni 2020

Bezorging was prima. Eten was niet bijzonder, kip had weinig smaak, friet was okay. Het beste deel van het eten van dit *kiprestaurant* was de witlof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leslie
10 juni 2020

Halve kip van 't spit menu & blauwe kaas saus besteld. Alles was heerlijk van smaak, kip & aardappels nog goed warm op het moment van levering & volgens aangegeven tijdstip door vriendelijke bezorger afgeleverd.

Marou
10 juni 2020
Di
8 juni 2020
Rachel
5 juni 2020
Vera
4 juni 2020
JWD
1 juni 2020
Winnie
23 mei 2020

Ik vind Kippig echt heerlijk, maar de kwaliteit van de citroen-peper wings verschilt zo, dat ik ze misschien wel nooit meer ga bestellen. Soms zijn ze lekkerder dan de Kippig-kruiden, maar soms smaken ze nergens naar of niet lekker. Ik hoor heel graag waar dat aan kan liggen.

Ouke Arts
22 mei 2020

Supersnel, maar het was droog en tegen geblakerd aan. Ga ik niet nog een keer doen.

WP
20 mei 2020
Leana de Jager
19 mei 2020

Best chicken in Utrecht!

Visser
15 mei 2020

Frietjes, aardappels, sauzen: echt heerlijk! De kip: okee. De maiskolf: niet lekker. Is natuurlijk ook niet het seizoen ervoor, maar ik zou zeggen zet het dan niet op het menu.

Kipkoning
12 mei 2020

17,50 voor een kuiken, niet voor een kip. De kip was ook nog te lang aan het spit geweest en daardoor veel te gaar. Op zich ooit wel goed gekruid maar daar heb je dan niet veel meer aan. Kortom, als dit het alternatief is dan koop ik weer voor een derde van de prijs een plofkip op de Kanaalstraat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
11 mei 2020

Kip was prima (niet de beste die ik ooit gehad heb, maar wel prima), Caeser salad was qua smaak prima, maar er zat helaas veel gele (bittere) sla tussen. Er zaten voldoende en goede knapperige frietjes bij. Bezorging was prima op tijd en eten was warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Derksen Marc Jan
10 mei 2020

Super service en super kip!

Elaine
8 mei 2020

Alles was goed warm, friet nog krokant en goed van smaak

Winnie
6 mei 2020

Ooooooow, de citroen zwarte peper wings. De lekkerste op aarde, 2x ging er iets mis, maar de smaak is nu weer helemaal op peil. Heerlijk!! Dank!

Wielrenner
6 mei 2020

Superlekker!! Was voor het eerst, maar voor herhaling vatbaar.

Sarah
6 mei 2020

Ik heb 2 keer eten besteld en beide keren was het erg lekker!!!

Anoniem
5 mei 2020

Wij bestellen hier bijna wekelijks. Snelle levering en lekker verse eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben
5 mei 2020
Re
4 mei 2020

Snel bezorgd, goede kwaliteit en altijd lekker! Kippig heeft nog nooit teleurgesteld.

Maartje
3 mei 2020

Was weer heerlijk, zoals altijd

Avine
1 mei 2020

Lekker en grote porties. Ik zal zeker nog een keer bestellen

Lin
30 april 2020

Erg teleurstellend. 13 euro betaald voor 12 pittige wings. Wings waren super klein en weinig vlees. Wel pittig maar ook qua smaak echt niet bijzonder. Slap en lauw. Bij de kfc smaakt het nog beter. Besteld met de 'seizoensgroente' erbij maar dit was een stuk doorgekookte witlof in een bekertje gestopt. Sorry maar niet te hachelen. Echt jammer want fietste altijd langs kippig en rook ontzettend goed, vandaar dat ik er een keer heb besteld. Maar gaan we dus niet meer doen.

Sietske
28 april 2020
Iris
21 april 2020
Willemijn
13 april 2020

Ik wil bijna elke week wel Kippig en sinds ik de lemon-peper heb ontdekt, is dat mijn absolute favoriet. Maar dit keer waren ze helemaal niet lekker of bijzonder, ik vraag me echt af wat ermee aan de hand was. Hoor graag!

Johan
12 april 2020

Altijd heerlijk de hele kip van Kippig en precies op tijd bezorgd!

Maartje
7 april 2020

Heerlijk zoals altijd!

Guy
6 april 2020
Utrechtse
6 april 2020

Eten was op tijd en lekker! De partjes waren nog warm dus ook top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
5 april 2020

Door drukte was er bij de eerste bestelling wat misgegaan. Kippig heeft het keurig opgelost en de kippetjes waren heerlijk. Dus uiteindelijk 5 sterren verdiend!

Noor
5 april 2020

Het eten van kippig is altijd hartstikke lekker, het enige jammere van de bezorging van afgelopen vrijdag was dat we ongeveer 2.5 uur hebben gewacht tot het eten er was. Het bevestigingsmailtje dat we kregen gaf aan dat we een uurtje moesten wachten. Prima te doen, zeker voor een vrijdag, maar dat werd dus een stuk langer. Wat voor een volgende keer misschien fijn zou zijn is een updatemail over de bezorgtijd ofzo, dan hadden we ons er op ingesteld. Maar nogmaals, het eten was super!

Sabina
1 april 2020
Maarten
29 maart 2020

Altijd lekkere malse kip, zowel de kippige als de pittige. Daarnaast erg vriendelijke mensen! Ik neem altijd de wings en die bevallen erg goed.

Erica
28 maart 2020
Floris
19 maart 2020

Eten was weer erg lekker en snelle bezorging!

Rowan Schellen
11 maart 2020

Snelle , vriendelijke levering, nooit misgelopen. Doe zo verder!

Lilian
9 maart 2020

Dit is helaas al de tweede keer waarbij kippig meer dan een uur over de bestelling heeft gedaan (de vorige keer 1 uur en een kwartier en nu een uur en 45 minuten) De kwaliteit is heerlijk maar het wachten simpelweg te lang.

Yvette
29 februari 2020

De pita kippig was mals en precies goed gekruid. En de bezorger was er supersnel. Binnenkort probeer ik de andere pita, met truffelmayo :-)

Diana
26 februari 2020

Right on time and delicious as usual

Maaike
25 februari 2020

Altijd lekker eten en goede service!

Jolien
22 februari 2020

Super snel en super lekker!

Willem
21 februari 2020

Kip was niet warm. Salade en groente prima

Esther
14 februari 2020

kip en friet zoals altijd top, super lekker! seizoensgroente viel tegen, de helft was rode uit, 5 stukjes paprika en 1 courgette :(

Anoniem
8 februari 2020

Eten kwam pas ruim 1,5 uur nadat het besteld was. Eten was koud en kip niet gaar. Kreeg bericht dat eten onderweg was, maar toen duurde het nog 30 minuten voordat het er was. Misschien niet handig om de koude appelmoes en de warme kip naast elkaar te leggen en dat gedurende 30 min.

Esther
1 februari 2020

super snelle levering super lekkere malse, sappige kip en overheerlijke frietjes :)

Maarten
27 januari 2020

Goede malse kippenvleugels!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valks
26 januari 2020
Hans
26 januari 2020

Malse kip lekkere frieten goed portie

Esther
25 januari 2020

Na 1.5 uur en bij de buren aangebeld, toch van lekker juicy kip en jammie frietjes genoten

Vivian
24 januari 2020

Het eten is hier consistent lekker! Blijft toch wel een van de beste kip die je kunt eten (én laten bezorgen). Bezorging is ook vlot, dus zeker een aanrader!

Ingrid
12 januari 2020

Smaak prima. Helaas wel te droog. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leslie
10 januari 2020

Precies op tijd, heerlijke kip, aardappels en blauwe kaas saus. En de kip & aardappels nog heel warm, alles netjes ingepakt. Met andere woorden: nieuw jaar, hetzelfde vijf sterren kwaliteit.

Mirte
6 januari 2020

Altijd lekker en snel bezorgd. Wel iets beter op de opmerkingen letten ajb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
5 januari 2020

Super lekker gegeten

Sam
30 december 2020

Ze belden me om te laten weten dat de bezorgen 5 minuutjes later zou zijn. Heel netjes van Kippig! Daarnaast is het eten gewoon heerlijk

EricfromUtrecht
29 december 2019

Zoals gevraagd een snelle bezorging. Vriendelijke en beleefde bezorger. Eten lekker warm en goed op de bekende 'kippig' smaak. Niets meer aan doen 👌✌️👍

Leslie
22 december 2019

Super lekker & vriendelijk bezorgd volgens schema, ga zo door.

Johan
18 december 2019

Lekker en precies op tijd

T.
18 december 2019

Altijd erg goed

Willem
18 december 2019

Heerlijk ! Seizoengroente ook perfect.

David
16 december 2019

Om half 7 bestelde ik en om iets voor 9 uur was het er pas. Ik kan best begrijpen dat het langer duurt als het drukker is, zeker op zondag, maar iemand 2.5 uur op zijn eten laten wachten kan echt niet. Een uur wachten is al heel veel. Als je eten bestelt doe je dat omdat je honger hebt, niet omdat je ook wel bereid bent om 2.5 uur later te gaan eten. Als het er dan eindelijk is geniet je er ook veel minder van en bovendien is een groot deel van je avond gewoon weg. Heb twee keer gebeld tijdens het wachten en de tweede keer aangegeven dat ik het belachelijk vind. Gelukkig werd ik vriendelijk te woord gestaan en was er begrip voor mijn frustratie. Bovendien heb ik excuses, een gratis cola (die overigens erg lekker was) en een kortingscode voor de volgende keer ontvangen. Hier ben ik dan ook erg tevreden mee. Wel hoop ik dat dit niet nog een keer gebeurt, want dan zal ik voortaan ergens anders bestellen. De kwaliteit van het eten viel ook een beetje tegen. Zo waren de frieten niet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre Sonke
14 december 2019

Ik had een hele kip besteld, maar kreeg 2 halve...dat is niet eerder gebeurd en eigenlijk wel wat teleurstellend...de filets waren daardoor ook wat droger, leek het. Volgende keer graag weer een hele kip dus

Stijn
11 december 2019

Erg lekker een mals. Bij gerechten waren ook smakelijk.

Anita
11 december 2019

Altijd goede en malse kip. Snelle bezorging en side dishes zijn ook goed verzorgd.

Noor
10 december 2019

Supersnel en erg lekker!

Yvette
8 december 2019

Mals, sappig, lekker kippetje 👏🏼

David
7 december 2019

Erg lekker

Nadieh
6 december 2019

Hier haal ik het liefste mijn kip. Het is lekker en smeer en de afwisseling tussen de verschillende smaken vind ik erg fijn! De sauzen zijn ook erg lekker ik ben een groot fan van de appelmoes en de blauwe kaassaus. Sinds Ik kippig heb ontdekt bestel ik er erg vaak! Aanrader!

Mirte
6 december 2019

Toppers!

Karin
25 november 2019